Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nintendo Switch Sports Standard inglise Nintendo Switch

  • 271.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 90.66 €
Kaubamärgid Nintendo
Kauba ID: 1757029
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiiku, löö ja löö võiduni Nintendo Switch Sportsiga – Nintendo Switchile mõeldud spordialade kollektsiooniga, mis paneb sind otse tegutsema!

Võistelge kuuel spordialal reaalsete liikumistega, mis modelleerivad teie tegevusi mängus. Saate valida järgmiste hulgast:
Tennis: rallige Joy-Coni kontrollerit õigel ajal õrnalt liigutades.

Bowling: veeretage palli otse ette või andke sellele väike kõver.

Chambara: löö oma vastane ründamise ja kaitsmise ajal platvormilt maha.

Jalgpall: kasutage dünaamiliste mängude tegemiseks hiiglaslikku palli. Pildistamiseks ja esinemiseks nautige matše Joy-Coni kontrolleritega
Sukeldumispäised. Kui ühendate Nintendo Switch Sportsi füüsilise versiooniga kaasas oleva jalarihma (saadaval ka eraldi) lisaseadmega Joy-Con kontrolleri, saate intuitiivsete löökliigutustega mängida tulistamisrežiimi.

Sulgpall: kontrolli oma lööke vasakule ja paremale, hoides süstikpalli õhus. Pöörake vasakule ja paremale, hoides süstikut õhus. Laske valla võimsad löögid, et saavutada edu!

Võrkpall: kasutage palli serveerimiseks, löömiseks, seadmiseks ja löömiseks Joy-Coni kontrollerit.

Mängige koos pere ja sõpradega isiklikult* või võrgus** või esitage mängijatele üle maailma väljakutse. Lisaks oma avatari kohandamisele võrgus mängides kogutud esemetega, on lõbutsemiseks mitmesuguseid viise, näiteks proovige oma võimeid Pro League'is, kus saate proovida oma auastet tõsta erinevatel spordialadel võites.Nintendo Switch Sports . Mänguväljaanne: standardne, platvorm: Nintendo Switch, mitme mängijaga režiim, ESRB reiting: E10+ (kõik 10+), PEGI reiting: 7, arendaja: Nintendo EPD, väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 29/04/2022, levitamine tüüp: füüsiline kandja

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles