Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons Isabelle Aloha Edition kaasaskantav mängukonsool 14 cm (5,5 tolli) 32 GB puuteekraaniga Wi-Fi Coral

Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons Isabelle Aloha Edition kaasaskantav mängukonsool 14 cm (5,5 tolli) 32 GB puuteekraaniga Wi-Fi Coral
Pole laos
  • 292.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 97.66 €
Kaubamärgid Nintendo
Kauba ID: 1757047
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Pühendatud käeshoitavale mängimisele
Nintendo Switch Lite on integreeritud juhtnuppudega kompaktne ja kerge lisand Nintendo Switchi perekonda.

Nintendo Switch Lite toetab kogu Nintendo Switchi tarkvara, mida saab mängida käeshoitavas režiimis. See sobib suurepäraselt inimestele, kellel on palju võimalusi õues mängida, ja ka kõigile, kes soovivad mängida võrgus või kohalikul traadita multiplayer'il koos sõprade või perega, kellel on juba lipulaev Nintendo Switchi konsool.

Spetsiaalse käeshoitava mänguseadmena ei toeta Nintendo Switch Lite väljundit telerisse.

Animal Crossing: New Horizons
Kui tänapäeva elu sagin on sind maha surunud, on Tom Nookil äriline ettevõtmine, mida ta teab, et sa jumaldad: tema uhiuus, ülieksklusiivne Nook Inc. Deserted Islandi põgenemispakett! Koguge ressursse ja meisterdage kõike alates olendite mugavustest kuni käepäraste tööriistadeni. Kallista oma rohelist pöialt, kui suhtled lillede ja puudega uuel viisil. Rajada kodutalu, kus enam ei kehti sise- ja väljamineku reeglid.

Nintendo Switch Online
Täiustage oma Nintendo Switchi mängukogemust teenusega Nintendo Switch Online ning nautige konkurentsivõimelist ja koostööpõhist võrgumänge koos sõprade ja rivaalidega üle kogu maailma toetatud Nintendo Switchi mängudes, nagu Mario Kart 8 Deluxe ja Splatoon 2. Liituge Nintendo eShopi kaudu. ja saate 7-päevase tasuta prooviperioodi (ainult üksikliikmesus).Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons Isabelle Aloha Edition. Platvorm: Nintendo Switch Lite, Protsessori mudel: NVIDIA Custom Tegra, Protsessori sagedus: 768 MHz. Toote värv: Coral, Mängujuhtimistehnoloogia: Analoog / Digitaalne, Mängujuhtimise funktsiooninupud: D-pad, Kodu nupp. Ekraan: LCD, Ekraani diagonaal: 14 cm (5,5"), Ekraani eraldusvõime: 1280 x 720 pikslit Salvestuskandja tüüp: eMMC, Sisseehitatud mälumaht: 32 GB, Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MicroSDXC. Wi-Fi standardid: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles