Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nintendo Pokémon: lähme, Évoli

Nintendo Pokémon: lähme, Évoli
Laos
  • 91.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.66 €
Kaubamärgid Nintendo
Kauba ID: 1762410
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võtke Pokémon™-i teekond Kanto piirkonda koos oma vankumatu partneri Eeveega, et saada parimaks Pokémoni treeneriks, kui võitlete teiste treeneritega.
Kasutage viskeliigutust, et püüda Pokémone looduses kas ühe Joy-Con™-i kontrolleri või Poké Ball™ Plusi tarvikuga, mis süttib, vibreerib ja teeb hääli, et tuua teie seiklus ellu. Jagage oma seiklust pere või sõpradega kahe mängijaga mängus, kasutades teist Joy-Coni või Poké Ball Plusi (müüakse eraldi). Saate isegi ühilduva nutitelefoni abil ühenduse luua rakendusega Pokémon™ GO*, et tuua kohale Kanto piirkonnast algselt avastatud Pokémon!
Avastage Kanto mitmekülgset ja elavat piirkonda! Õige suurusega metsikud Pokémonid rändavad mängus ringi, nii et püüdke neid nagu tõeline Pokémonitreener, kasutades liikumist, ajastust ja hästi paigutatud Poké Ball™-i. Minge oma lemmik-Pokémoniga oma Poké Ball Plusis jalutama! Ühendage oma mäng otse Pokémon GO-ga*, et saada Kanto piirkonna Pokémon.Nintendo Pokémon : Let's Go, Évoli. ESRB reiting: E (kõik), PEGI reiting: 7, arendaja: Game Freak Inc., väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 16-11-2018

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles