Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nintendo Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch

  • 88.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29.66 €
Kaubamärgid Nintendo
Kauba ID: 1759997
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Nintendo Switchiga saavad fännid nautida Mario Kart 8 lõplikku versiooni kõikjal ja igal ajal, isegi kuni 8 sõbraga kohalikus juhtmevabas mitmikmängus.

Kõik teie lemmiklood ja -tegelased naasevad Wii U versioonist, lisaks kõik DLC lood ja tegelased ning nimekirjaga liituvad ka uued tegelased. Lisaks on lahingurežiimi uuendatud.

Mario Kart 8 Deluxe
Nintendo Switchiga saavad fännid nautida Mario Kart 8 lõplikku versiooni kõikjal ja igal ajal, isegi kuni 8 sõbraga kohalikus juhtmevabas mitmikmängus.

Kõik teie lemmiklood ja -tegelased naasevad Wii U versioonist, lisaks kõik DLC lood ja tegelased ning nimekirjaga liituvad ka uued tegelased: Inkling Boy ja Inkling Girl Splatoonist, King Boo, Dry Bones ja Bowser Jr.!

Lisaks on Battle Mode'i uuendatud ja see sisaldab Balloon Battle'i ja Bob-omb Blasti koos täiesti uute radadega, nagu Urchin Underpass ja Battle Stadium, ning tagasipöörduvaid väljakuid nagu (GCN) Luigi's Mansion ja (SNES) Battle Course 1.

Mängijad saavad nüüd kaasas kanda kahte eset korraga, sealhulgas uusi esemeid, mis on naasnud eelmistest Mario Karti mängudest, nagu Boo, esemete varastav kummitus, ja Feather, mis annab lahingurežiimis kõrge hüppe.

Mängijad saavad isegi valida, kas kasutada uut nutika roolimise funktsiooni, mis muudab sõitmise ja rajal püsimise algajatele mängijatele ja lastele lihtsaks isegi 200 cc juures. Mängige telerirežiimis kuni 1080p. Nintendo Mario Kart 8 Deluxe. Mängu väljaanne: Deluxe, Platvorm: Nintendo Switch, Mitme mängijaga režiim, PEGI reiting: 3, Arendaja: Nintendo, Väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 28/04/2017, Levitamise tüüp: Füüsiline meedia

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles