Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nintendo Kirby's Return to Dream Land Deluxe Standard inglise Nintendo Switch

  • 76.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25.66 €
Kaubamärgid Nintendo
Kauba ID: 1757036
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tulemas on Kirby Adventure Wii luksusversioon!
Kirby's Return to Dream Land Deluxe on Kirby Adventure Wii uus versioon Nintendo Switchile! Kuni neli mängijat võivad liituda Kirby ja sõpradega, kui nad reisivad läbi Dream Landi, et aidata Magoloril oma allakukkunud kosmoselaeva remontida.

Leidke oma lemmikkoopiavõimalus
Lisaks mõõgale, piitsale ja teistele tuttavatele paljundusvõimalustele teeb oma debüüdi uus Mecha Copy Ability! Hakka robotiks ja lenda läbi taeva, rünnates oma kahuriga kaugelt või lähedalt võimsate löökidega. Saate ka hõõguvaid vaenlasi sisse hingata, et kasutada ära erilisi supervõimeid – kopeerimisvõimete ülitugevaid versioone, mis võivad lauad tõeliselt pöörata!

Seiklus koos!
Jagage Joy-Coni kontrollereid, et mängida kohapeal koos samal konsoolil kuni nelja mängijaga. Mängige fännide lemmiktegelastena, nagu Kirby, Meta Knight, King Dedede ja Bandana Waddle Dee, või laske kõigil mängida Kirbyna, kasutades igaüks oma lemmikkoopiategelasi!

Palju alammänge, mida nautida!
Tehke seiklusest paus ja mängige kuni nelja mängijaga alammänge! Lisaks naasvatele alammängudele, nagu Ninja Dojo ja Samurai Kirby, saate sukelduda ka täiesti uude Magolor's Tome Trackersi. Nintendo Kirby mängu Return to Dream Land Deluxe. Mänguväljaanne: standardne, platvorm: Nintendo Switch, mitme mängijaga režiim, ESRB reiting: E10+ (kõik 10+), PEGI reiting: 7, arendaja: HAL Laboratory, väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 24/02/2023, levitamine tüüp: füüsiline kandja

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles