Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nintendo Donkey Kong Riik: Tropical Freeze Standard mitmekeelne Nintendo Switch

Nintendo Donkey Kong Riik: Tropical Freeze Standard mitmekeelne Nintendo Switch
Laos
  • 91.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.66 €
Kaubamärgid Nintendo
Kauba ID: 1762406
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lööge kriitikute poolt tunnustatud Donkey Kongi seiklusesse, kui see armastatud frantsiis teeb oma Nintendo Switch™ debüüdi banaanihulga uute funktsioonidega. Liikuge läbi saartel, mis on täis platvormi täiuslikkust ja lakkamatut tegevust nagu klassikalised Kongid algses mängus, või segage asju, mängides lugu Funky Kongina uues Funky režiimis!

Arktika sissetungijad on muutnud Donkey Kongi saare oma isiklikuks külmunud kindluseks ja teie ülesanne on päästa päev. Mängige Donkey Kongina originaalrežiimis ja tehke koostööd Diddy Kongi, Dixie Kongi ja Cranky Kongiga – igaühel neist on ainulaadsed võimed –, et ületada platvormi väljakutsed ja külmad vaenlased.

Juurdepääsetavama kogemuse saamiseks alustage mängu Funky-režiimis, et nautida erinevaid mänguvärskendusi ja uut peategelase valikut, suurejoonelist surfamisahvi Funky Kongi! Tema lisasüdamed ja ainulaadsed võimed tagavad pingevabama mängukogemuse. Ja olenemata sellest, millise režiimi valite, lõbutsevad rikkalikult kogumisobjekte ja kahe mängijaga koostöö! Nintendo Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Mängu väljaanne: standardne, platvorm: Nintendo Switch, ESRB reiting: E (kõik), PEGI reiting: 3, arendaja: Nintendo, väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 04-05-2018

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles