Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nintendo Bayonetta päritolu: Cereza ja kadunud deemon

  • 81.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 27.33 €
Kaubamärgid Nintendo
Kauba ID: 1757032
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kunagi elas noor nõid nimega Cereza…
Ammu enne seda, kui seda tumedate kunstide praktikanti hakati nimetama Bayonettaks, võttis ta ette saatusliku teekonna keelatud Avaloni metsa. Tema kõrval oli Cheshire, tema esimene deemon, kellel oli Cereza topis mänguasi. Mängige nii Cereza kui ka Cheshire'ina ning otsige läbi reetliku metsa, et leida jõudu Cereza ema päästmiseks.

Kontrollige nii Cheshire'i kui ka Cerezat, et lahendada mõistatusi ja tõrjuda pahalasi
Iga hea lugu annab õppetunni meeskonnatööst, eks? Selles loos koordineerivad Cereza ja Cheshire oma jõupingutusi, et võidelda haldjatega ja lahendada mõistatusi. Kasutage vasakpoolset Joy-Coni kontrollerit Cereza liigutamiseks ja vaenlaste sidumiseks tema maagiaga. Õige Joy-Coni kontrolleriga liigutage Cheshire'i, et vaenlasi kärpida ja purustada.

Pöörake Cereza loo lehti, kui avastate lummavat, juturaamatutest inspireeritud Avaloni metsa
Avaloni mets on täpselt nii ilus kui metsaline. Iga uus ala näeb välja nagu oleks hoolikalt käsitsi maalitud. Täielikult jutustatud loostseene jutustatakse juturaamatu elavalt illustreeritud lehtede kaudu. Kindlasti peatuge ja nuusutage roose selles veidruses maailmas, kuid ärge viivitage liiga kaua – metsal on eksinud nõidade maitse. Nintendo Bayonetta päritolu: Cereza ja kadunud deemon. Mängu väljaanne: standardne, platvorm: Nintendo Switch, ESRB reiting: T (teismeline), PEGI reiting: 12, arendaja: Platinum Games, väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 17/03/2023, levitamise tüüp: füüsiline meedia

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles