Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Elektritõukeratas Ninebot by Segway KickScooter MAX G2 D 20 km/h Must 15,3 Ah

  • 967.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 322.66 €
Kaubamärgid NINEBOT BY SEGWAY
Kauba ID: 1767593
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
70 km Mugav ja turvaline sõit
Ninebot KickScooter MAX G2 on teie ideaalne kaaslane linnateedel, tänavatel või kruusateedel maal!
Tänu äsja väljatöötatud RideyLONG-tehnoloogiale, võimsale tagaveole, kahekordse vedrustussüsteemiga ja veojõukontrollisüsteemile, mis säilitab stabiilsuse libedal teel, avab MAX G2 sõiduulatus kuni 70 km. järgmine tase!

Segway-Ninebot RideyLONG™ enda väljatöötatud tehnoloogia
Värskelt väljatöötatud RideyLONG™ tehnoloogia toel on MAX G2 teoreetilist ulatust tõhusalt täiustatud.

RideyLong™ koordineerib suure jõudlusega harjadeta mootorit, äsja väljatöötatud pikamaa vormelirehve ja optimeeritud kontrolleralgoritmi, mis kõik koos pakuvad ühe laadimisega ülipikka sõiduulatust kuni 70 km!

Vallutage oma linna iga osa
28% võrra täiustatud harjadeta mootor annab MAX G2-le (võrreldes mudeliga MAX G30) jätkusuutliku jõujõu igasugustel teeoludel. Selle tagaveoga saate oma MAX G2-ga ringi sõites nautida suuremat vabadust ja mugavust.

Libisemisvastane TCS ülima kontrolli jaoks
Segway-Ninebot võtab juhtpositsiooni veojõukontrollisüsteemi (TCS) tehnoloogia juurutamisel KickScooteri tööstuses. MAX G2, mis on välja töötatud Nineboti õrna kontrolleri algoritmiga KickScooteri täpseks juhtimiseks, on suurendanud veojõudu kruusateedel või libedatel teedel, et tagada suurem stabiilsus ja ohutus.

Sujuv sõit ilma rehvide purunemiseta
Uute täiustatud 10-tolliste iseparanevate torudeta rehvidega on MAX G2 hästi ette valmistatud toetama teie sõiduomadusi parema vastupidavuse ja kohanemisvõimega keeruliste teeoludega. Ja tänu rehvi tarretiskihile, mis tihendab rehvi turvises 4 mm või vähem torke, saate rahuliku südamega sõita!

Kaitske teid igal sammul
Ninebot MAX G2 eesmised ja tagumised integreeritud pöördeindikaatorid on loodud tagama turvalise sõidu pöörde sooritamisel nii öösel kui ka päeval.

Mida valjem, seda turvalisem
Teie kasutuskogemuse täiustamiseks on KickScooter disainitud kõrge detsibelliga elektroonilise helisignaaliga, et teid märgataks ja vargusvastane hoiatus, mille saate aktiveerida Segway-Ninebot mobiilirakenduse kaudu.

Usaldusväärne seiskamine minimaalse hooldusega
Võimsa pidurisüsteemiga KickScooter MAX G2 sisaldab eesmist trummelpidurit ja tagumist elektroonilist pidurit, topeltkaitset turvaliseks sõitmiseks.

Nutikas BMS nutikaks sõitmiseks
Tänu Segway-Ninebot täiustatud akuhaldussüsteemile (BMS), millel on kokku 7 kaitsemehhanismi, tagab see akuelementide pika eluea ja teie ohutuse igal ajal:
- Lühisekaitse
- Ülevoolukaitse
- Topeltkaitse ülelaadimise eest
- Topeltkaitse ülelaadimise eest
- Temperatuurikaitse
- Madalpinge automaatse unerežiimi kaitse
- Kohandatav laadimispiirang.

Valmistuge pikaks sõiduks, mida te pole kunagi varem kogenud!

Laadimine lihtsaimal viisil
Sisseehitatud 3A kiirlaadijaga vajate KickScooteri laadimiseks vaid kaablit. Pärast ligikaudu 5-tunnist täislaadimist olete valmis uuteks seiklusteks oma MAX G2-ga!

Ühtlane sõit ja iga ilmastikukindel
Kõrgtugevast terasest konstruktsiooniga MAX G2 on suure tugevusega ja on valmis rasketeks väljakutseteks iga ilmaga!

Sõitke kaugele või kiiresti – see on teie otsustada
Teil on valida 3 sõidurežiimi vahel, olenevalt sellest, kas soovite sõita kaugele (ECO-režiim), kiiresti (Sportrežiim) või leida nende kahe vahel täiuslik tasakaal (sõidurežiim)! Sõidurežiimide vahetamiseks võite lihtsalt kaks korda vajutada armatuurlaual olevat nuppu. Lisaks saate rakenduses aktiveerida režiimi Walk (maksimaalne kiirus 5 km/h).

MAX G2-l on uus funktsioon Sport Mode, mida saate Segway-Ninebot mobiilirakenduses kohandada, võimaldades teil hallata maksimaalset kiirust ja ennekõike kiirendust, kui olete kiires ja raevukas meeleolus!

Hallake oma reisi oma nutitelefoniga!
Teie nutikas ratsutamise assistent:
- Bluetooth-ühendus
- Lukustage ja avage oma KickScooter
- Sõiduolek ja aku järelejäänud olek
- Püsivara uuendamine
- Aktiveerige "Kõnnirežiim"
- ja palju muud!

Lihtne kokkupandav disain
Voldi KickScooter kokku/lahti vaid 3 sammuga: nii saad seda hõlpsasti hoiustada või kaasas kanda, kui vaja!

Jälgige oma KickScooterit rakendusega Apple Find My
MAX G2 töötab koos Apple Find My võrguga, kuni sertifitseeritakse. Jälgige oma KickScooterit kõikjal tänu Apple FindMy Trackile ülemaailmse sadadest miljonitest iOS-seadmetest koosneva võrguga Find My. Segway KickScooter MAX G2 D Ninebot. Tüüp: klassikaline tõukeratas, maksimaalne kiirus: 20 km/h, maksimaalne koorma kaal: 120 kg . Aku maht: 15,3 Ah, Mootori võimsus: 450 W, Mootori maksimaalne võimsus: 900 W. Laius: 1210 mm, Sügavus: 570 mm, Kõrgus: 1264 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles