Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nillkini juhtmevaba laadimisalus (Mystic Silver)

Nillkini juhtmevaba laadimisalus (Mystic Silver)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid NILLKIN
Kauba ID: 1533220
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nillkini juhtmevaba laadimisalus (hõbedane)

Nillkini juhtmevaba laadimisalus on praktiline moodsa välimusega toode, mis võimaldab telefoni laadimise ajal mugavalt iga nurga alla seada, et saaksid mugavalt pidada videokõnesid, ärikohtumisi või vaadata veebis sisu. Telefoni saab asetada alusele nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt, parandades kasutatavust. Laadimisalus toetab MagSafe'i, muutes iPhone'i laadimise meeldivalt lihtsaks. See tilgakujuline ning karastatud klaasist ja alumiiniumist matt viimistlusega alus on erakordse elegantsiga. Kasutatud materjalid on vastupidavad ja kergesti puhastatavad, nii et saate seda praktilist seadet nautida nii kaua kui võimalik.

Tugev atraktsioon

Teie seadmeid silmas pidades on alusele sisse ehitatud tugev rubiidiummagnet, mis on piisavalt tugev, et mahutada 4 iPhone 12 Pro telefoni. Telefoni osas võite olla kindel – see kinnitub kindlalt aluse külge, olenemata sellest, kas seadistate selle vertikaalselt, horisontaalselt või enam-vähem terava nurga alla.

Kiire laadimine

Nillkini laadimisalus pakub 7,5 W laadimisvõimsust, et teie seadme energiat kiiresti täiendada. 46 ventilatsiooniava tagaküljel ning trükkplaadi ja mähise eraldamine tagavad tõhusa soojuse hajumise.

Läbimõeldud disain

Tilgakujulisel kompaktsel Nillkini laadimisalusel on läbimõeldud disain, mis mitte ainult ei võimalda telefoni mis tahes nurga alla seada ja seda samaaegselt laadida, vaid võimaldab ka pildistada. Statiivi kuju ja kujundus kinnitab telefoni ainult selle keskosast, et vältida telefoni kaamerate kriimustamist ja võimaldada pildistamist. Lisaks on laadijal ümarad servad ja libisemiskindlad kleebised, mis tagavad stabiilsuse ja ohutuse.

Mitme aspekti kaitse

Seade on varustatud FOD (Foreign Object Detection) funktsiooniga, mis suurendab laadija kasutamise ohutust. Kui see tuvastab, et selle külge on kinnitatud mõni võõrelement, nt võtmed, lülitub see automaatselt välja, et vältida ülekuumenemise või ülekoormuse ohtu. Laadijal on ka kaitse ülepinge, lühise ja liiga kõrge pinge eest. Laadimispaneeli ees olev valgusindikaator teavitab teid, kui laadija on sisse lülitatud ja millal see laadib.

Lihtne transportida

Tänu oma kompaktsetele mõõtmetele ja kaalule ning kokkupandavale disainile on alust väga lihtne transportida – see mahub portfelli, seljakotti või isegi väikesesse kotti.

Paki sisu

  • Laadija x 1

  • USB-C kaabel x 1

  • Manuaal x 1

Bränd Nillkin
Mudel NKT11
Värv Hõbedane
Võimsus 15W
MagSafe'i tugi Jah
Materjal Alumiiniumisulam, plast, karastatud klaas
Mõõtmed 140,5 x 77 x 21,4 mm
Kaal 168 g
Kaabli pikkus 1,2 m
Laadimise efektiivsus 80%
Sisendvõimsus 5V/9V/12V (vaja on QC2.0/QC3.0/PD adapter)
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles