Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nillkin Super Frosted Shield Pro ümbris Apple iPhone 13 Pro jaoks (must)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid NILLKIN
Kauba ID: 1458229
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nillkin Super Frosted Shield Pro ümbris Apple iPhone 13 jaoks (must)

Kas soovite oma nutitelefoni veelgi paremini kaitsta kahjustuste eest? Spetsiaalselt iPhone 13 jaoks loodud Super Frosted Shield Pro ümbris on valmistatud vastupidavast TPU- ja PC-materjalidest, et pakkuda igakülgset kaitset. See on kriimustus- ja kulumiskindel ning ei näita inetuid sõrmejälgi. See aga ei mõjuta telefoni kasutamise mugavust – spetsiaalsed väljalõiked tagavad mugava ligipääsu pordidele, kõlaritele ja nuppudele.

Veelgi tõhusam kaitse

Super Shield Pro abil saate oma telefoni kahjustuste eest veelgi paremini kaitsta. Korpuses on kasutatud erinevat tüüpi materjale – tagakülg on kõvast PC-st ja servad pehmest TPU-st. Tänu sellele on sellesse asetatud nutitelefon tõhusalt kaitstud põrutuste, põrutuste ja kriimustuste eest. Lisaks pakub lisaseade täiendavat kaitset telefoni ja selle kaamera nurkadele.

UV-kattega libisemisvastane pind.

Nautige nutitelefoni nauditavamat kasutamist. Tänu libisemisvastasele pinnale istub ümbris hästi käes, tagades kindla haarde. Ärge muretsege, et telefon käest välja kukub! Lisaks suurendab spetsiaalne UV-kate lisatarviku vastupidavust kriimustustele. Samuti ei jää korpuse pinnale nähtavad sõrmejäljed ega tolm. Selle tulemusena on toode vähem kulumis- ja rebenemistundlik ning seda on kergem puhastada.

Ideaalne sobivus

Hoolitsege oma nutitelefoni turvalisuse eest mugavust ohverdamata. Aksessuaar järgib ideaalselt teie telefoni kuju ning tänu spetsiaalsetele väljalõigetele võimaldab hõlpsat juurdepääsu selle nuppudele, portidele ja kõlaritele. Nii saad mugavalt oma seadet laadida ja kõiki selle funktsioone kasutada. Ka katte peale- ja mahavõtmine ei tekita teile probleeme.

Bränd Nilkin
Nimi Super matt shield Pro
Värv Must
Materjal PC+TPU
Ühilduvus iPhone 13
Omadused
Korpuse mudel iPhone 13 Pro

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles