Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nillkin Nature TPU Pro magnetümbris Apple iPhone 14 Pro Max jaoks (valge)

Nillkin Nature TPU Pro magnetümbris Apple iPhone 14 Pro Max jaoks (valge)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid NILLKIN
Kauba ID: 1458251
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nillkin Nature TPU Pro magnetümbris Apple iPhone 14 Pro Max (valge) jaoks.

Kui kasutate sageli magnetilisi tarvikuid või laadite oma iPhone'i juhtmevabalt, on Nillkin Nature Clear Magnetic Case kasuks. Padja on valmistatud kvaliteetsest arvutist ja TPU-st, mis on väga paindlik ja vastupidav. Neljas nurgas on kukkumisvastased padjad ja mõlemal küljel libisemisvastased ribad, mis parandavad oluliselt telefoni stabiilsust käes. Nutikas disain mitte ainult ei kaitse teie nutitelefoni, vaid täiendab selle ainulaadset disaini läbipaistva korpusega.

Erakordne kaitse

Toode pakub teie seadmetele 360 kraadi kaitset. Sisseehitatud puhver kaitseb teie telefoni ekraani. Nurkadesse on paigaldatud löögikindlad padjad, mis pehmendavad seadmete kukkumist. Lisaks on tagakaamera kaitstud selle raami tõstmisega.

Hoolduse lihtsus

Aksessuaar pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka näeb hea välja. See on valmistatud läbipaistvast plastikust, seega võimaldab telefoni paljastada ega muutu kollaseks isegi pikaajalisel kasutamisel. Lisatarvik on väga kriimustuskindel.

Kiire laadimine

Ümbris on MagSafe'iga ühilduv, võimaldades telefoni kiiremini laadida ilma seda ümbrisest eemaldamata. Magnetitel on suur tõmbejõud, nii et saate vabalt kasutada magnetilisi tarvikuid, muretsemata, et teie telefon kukub ja saab kahjustada.

Bränd Nilkin
Nimi Nillkin Nature TPU Pro magnetümbris Apple iPhone 14 Pro Max jaoks
Värv Valge
Ühilduvus iPhone 14 pro max
Materjal TPU+PC
Kaal 33,5 g
Mõõtmed 163,2 × 81,12 × 2,92 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14 Pro Max
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles