Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nillkin Fast Wireless Charging Stand Pro Qi juhtmevaba laadija koos alusega (must)

Nillkin Fast Wireless Charging Stand Pro Qi juhtmevaba laadija koos alusega (must)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid NILLKIN
Kauba ID: 1458213
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Induktiivne Qi juhtmevaba laadija koos Nillkin Fast Wireless Charging Stand Pro (must)

Nautige mugavat ja kiiret laadimist Nillkin Pro kiire juhtmevaba induktsioonlaadimispadjaga. Toode võimaldab turvaliselt uuendada Qi-ühilduvate nutitelefonide energiat ning toimib ka alusena ning pakub filmide ja videote vaatamisel kõrget mugavust. Toode ühildub paljude populaarsete telefonimudelitega, laeb maksimaalse võimsusega 15W ja hajutab tõhusalt soojust.

Lai ühilduvus

Induktsioonlaadija suudab kiiresti taastada paljude populaarsete Qi-ühilduvate telefonide toite. Nii saate hõlpsasti laadida selliseid mudeleid nagu iPhone 11 Pro, Samsung Note 10, Huawei Mate 30, Xiaomi 9, OnePlus 8 Pro, Oppo Ace2 ja palju muud. Plussiks on ka robustne disain – libisemiskindel sisetükk tagab stabiilse asendi ning ABS-materjal on väga vastupidav mehaanilistele vigastustele.

Laadija ja praktiline alus.

Laadija saab laadida ühilduvaid seadmeid võimsusega 15 W, 10 W, 7,5 W või 5 W – iPhone XSi täielikuks laadimiseks kulub umbes 150 minutit. Peale laadija toimib toode hästi ka alusena. Saate asetada telefoni vertikaalselt või horisontaalselt ning mugavalt vaadata oma lemmikseriaali episoodi või matši üle kanda.

Kõrgeim turvatase

Tootel on mitmeid turvafunktsioone, nii et te ei pea muretsema ülepinge, ülekuumenemise ega ülevoolu pärast. Laadijal on ka tõhus soojuse hajutamine ja FOD-funktsioon, mis tuvastab automaatselt soovimatud metallesemed ja peatab kohe laadimisprotsessi.

Kaasas

  • Juhtmeta laadija
  • Kaabel (1 m)
  • Kasutusjuhend
Tootja Nilkin
Sisendvool 5V/3A; 9V/2A; 12V/1,5A
Väljundvool 15 W (max)
Tõhusus ≤80%
Kaal 138,1 g
Mõõtmed 122 x 73 x 83 mm
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 15
Ühenduse tüüp Puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles