Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nillkin CamShield Silky Silicone ümbris iPhone 14/13 jaoks (klassikaline must)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid NILLKIN
Kauba ID: 1533218
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nillkin CamShield siidine silikoonümbris iPhone 14/13 jaoks (must)

Korpus on valmistatud silikoonist ja sellel on praktiline objektiivikate, mis kaitseb seda tõhusalt igat tüüpi kriimustuste eest ning aitab säilitada ka privaatsust. See tagab kaitse kriimustuste ja löökide eest. Sisseehitatud magnetid võimaldavad nutitelefoni juhtmevabalt laadida ilma korpust eemaldamata. See sobib ideaalselt telefoniga ning sellel on spetsiaalsed väljalõiked portide ja kõlarite jaoks.

Lükand objektiivi kate

Korpus on varustatud spetsiaalselt disainitud lükandkattega, mis kaitseb tõhusalt nutitelefoni kaamerat kriimustuste ja tolmu eest. Lisaks suurendab see iPhone'i kasutamisel privaatsuse taset.

Mugav kasutamine

Korpus on valmistatud silikoonist, meeldiv puudutada. Veelgi enam, saate korpust vajadusel hõlpsalt puhastada – see ei jäta sõrmejälgi, higi- ega õliplekke. Sellel on sisseehitatud magnetid, mis tähendab, et saate oma nutitelefoni laadida induktsioonlaadijate abil ilma korpust eemaldamata.

Usaldusväärne kaitse

CamShield Silky ümbris mitte ainult ei anna teie nutitelefonile elegantset iseloomu, vaid tagab ka kõrge turvalisuse. Tugev ja vastupidav materjal kaitseb teie telefoni juhuslike kukkumiste eest. Samal ajal tagab korpuse sees olev mikrokiud kaitse kriimustuste ja löökide eest.

Paki sisu

Toimub

Tootja Nilkin
Mudel CamShield siidine
Ühilduvus iPhone 13/14
Värv Must
Tüüp Kaitseümbris
Materjal Silikoon
Omadused
Korpuse mudel iPhone 14/13
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles