Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nikon Z 30 MILC korpus 20,9 MP CMOS 5568 x 3712 pikslit must

  • 679.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 226.66 €
Kaubamärgid Nikon
Kauba ID: 1877927
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vlog nagu ei kunagi varem
Minge nutitelefonist kaugemale ja viige oma vlogimise ideed ellu uue taseme pildikvaliteediga, et teie sisu särama panna. Väike, võimekas ja ülilihtne kasutada – Z 30 avab teie ruumi, et luua rohkem valgust, võimsust ja mitmekülgsust. See peeglita kaamera on loodud loojatele, kellel on lugusid jagada.

Tõstke oma vlogimise mängu
Näita rohkem. Räägi lähemalt. Alates toodete lahtipakkimisest kuni arvustuste, retseptide ja juhisteni. Muusikast toiduvalmistamiseni, reisimisest parkuurini. Mis iganes teile meeldib, kui teil on võimalus filmida professionaalse välimusega videoid, annate oma jälgijatele rohkem. Z 30 võimaldab teil luua sellise selguse, teravussügavuse ja selge heliga kaadreid, mida tippklassi videologijatelt ja striimijatelt oodata võiksite.

Olge 4K-s märkamatu
Alates 4K UHD (30p) videost kuni timelapse filmideni ja sujuva aegluubis Full HD (120p) – Z 30 kasutab oma suure anduri täislaiust, et pakkuda teile 100% vaatevälja (umbes). Enda ja objekti kadreerimine on lihtne.

Pole põhjust peatuda
Saate salvestada kuni 125 minutit katkestusteta videomaterjali⁵, mis annab teile piisavalt ruumi pikkadeks võteteks või sarivõteteks. Wi-Fi- ja Bluetooth-ühenduvus ning Nikoni rakendus SnapBridge võimaldavad teil sisu üles laadida kõikjalt.

Karge, selge heli
Jäädvustage suurepärase heliga sisseehitatud stereomikrofoni või välise mikrofoni abil. Helimenüü pakub valikuid teie hääle või ümbritseva heli, näiteks muusika ja linnatänavate salvestamiseks. Seal on ka tuulemüra vähendamise funktsioon.

Astuge kõrgemale kvaliteedile, mis tekitab põnevust
Kodus, stuudios või teel. Z 30 kujutise võimsus võimaldab teil eelsalvestada või voogesitada kõige elavamaid vloge, mis olete kunagi teinud – ja hoida teie fotovooge kaasahaaravatena rikkalike detailsete fotodega. See on teie võimalus jõuda sisu juurde, mis avaneb otse kaamerast.

Rohkem valgust, rohkem vau!
Kaamera ülilai Z-kinnitus võimaldab selle suurel DX-formaadis 20,9 MP CMOS-sensoril koguda palju rohkem valgust kui nutitelefonis. Video ja fotod – saate nii rikkalikke detaile, mida telefon teile pakkuda ei suuda. Seest või väljast – päeval või öösel.

Ööst inspireeritud
Hämaras tehtud videod ja fotod näevad puhtad ja professionaalsed välja. Pildistage kuni ISO 25600 video jaoks ja ISO 51200 (laiendatav) fotode jaoks. Jätkake pildistamist öösse sama kiire ja täpse automaatse teravustamise abil, millele päeval usaldate.

Intuitiivne loominguline juhtimine
Mine madalale. Pilve tõmbama. Mine laiale. Z 30 3-tolline muudetava nurgaga puuteekraaniga ekraan, segaduseta ekraanid ja hästi läbimõeldud juhtnupud võimaldavad teil hõlpsalt jäädvustada mis tahes võtteid. Kui salvestate vloge ja jäädvustate fotosid, võimaldab kaamera salvestada video ja piltide jaoks eraldi sätted ning seejärel neid vastavalt vajadusele vahetada. Pole vaja iga kord peatada ja seadeid uuesti konfigureerida.

Mugav ja püsiv
Võtke Z 30 kätte ja teie käsi lihtsalt sobib. Nii väikese kaamera inseneritöö on sügav käepide, mis võimaldab stabiilselt käest pildistada isegi käeulatuses. Lisaks aitab Nikoni e-VR hoida videomaterjali kena ja ühtlasena.

Made to vlog pihuarvuti
Kui pöörate muudetava nurga all oleva monitori näoga ettepoole, aktiveerib kaamera koheselt autoportreerežiimi ja tühjendab ekraani, et tagada takistusteta vaade. Piltide tegemiseks või video salvestamiseks saate kasutada mugavalt paigutatud salvestusnuppu.

Tegutsemiseks valmis
Olenemata võttenurgast, on kaamera korpuse peal olev videosalvestusnupp alati täpselt seal, kus soovite. Selge punane ääris ekraani ümber kinnitab, et olete videorežiimis. Esiküljel olev punane tuli kinnitab, et salvestate.

Kohandatavad juhtnupud
Saate juhtnuppude kohandamiseks ja seadete kohandamiseks palju võimalusi. Saate määrata lemmikmenüüelemendid koheselt ligipääsetavasse i-menüüsse ja salvestada sageli kasutatavad sätted kaamera Fn-nuppudele või režiimiketta U1/U2/U3 asenditele.

Julge sinna minna
Keeruline valgustus. Kiire tegevus. Vaiksed keskkonnad. Video või fotod, Z 30 on täis täiustatud automaatseid funktsioone, mis muudavad loomingulise juhtimise hõlpsaks – ja saate kasutada vaikse fotograafia režiimi, et pildistada nii-nii-vaikselt. Alates ideedest, mida teate, kuidas ellu viia, kuni nendeni, mida te pole veel proovinud – saavutage soovitud tulemused ilma higistamata.

Enesekindel keskendumine
Kas pildistada tegevust või ennast liikvel olles? Video automaatteravustamise režiim kasutab täisajaga automaatset automaatset teravustamisrežiimi, et teravustada töö ära. Kaamera jääb teie objektile lukustatuks – olenemata sellest, mida nad teevad või kui sageli te käigu pealt kompositsiooni muudate.

Jälgi silmi
Piltide ja videote jaoks saadaval olevad silmade ja loomade tuvastamise automaatse teravustamise režiimid lukustuvad kiiresti inimeste või kasside ja koerte silmadesse. Kaamera jääb objekti silmadele teravalt fokusseerituks, isegi kui nad pöörduvad ära ja vaatavad uuesti tagasi.

Täiuslik kokkupuude
Pildistage enesekindlalt igas valgusolukorras ilma keerulisi seadistusi õppimata. Automaatses režiimis pildistades saate kiiresti ja lihtsalt reguleerida kaamera särikompensatsiooni nii, et objekt või nägu oleks alati hästi valgustatud.

Põnevad pildid
Fotode puhul võimaldab kiire sarivõtte kiirus 11 kaadrit sekundis koos täisteravustamise/säritusega naelutada võtted, et voog silma paistaks. Linnatänavatest rulapargini: jäädvustate keset tegevust täiuslikke kaadreid.

Looge nagu proff
Z 30 ühildub paljude suure jõudlusega vahetatavate objektiividega ja kõigi tarvikutega, mida vajate sisu loomiseks, mis teile ja teie jälgijatele meeldib. Tooge oma ideed päevavalgele ja täiendage oma komplekti vastavalt oma oskustele.

Leia läätsed, mida armastada
Ükskõik, kas voogesitate kitsast siseruumist või vlogite õues, on Nikoni objektiiv, mis sobib pildistamiseks. Saate kasutada kõiki NIKKOR Z objektiive või kinnitada Nikoni valikulise kinnitusadapteri FTZ II ja kasutada Nikoni DSLR-i F-kinnitusega objektiive.

Kohandage oma seadistust hõlpsalt
Kas teil on lemmikmikrofon? Z 30 ühildub populaarsete kolmandate osapoolte vlogimise tarvikutega ja ka paljude Nikoni tarvikutega. Olenemata sellest, kas soovite hoida oma seadistust pehme ja lihtsana või laiendada oma komplekti – olete kaitstud.

Minge käeshoitavalt või vabakäerežiimil
Kas kasutate kaamerat distantsilt või filmite ennast? Saate kasutada Nikon ML-L7 kaugjuhtimispulti Z 30 jaoks käeshoitava juhtpuldina. Või võite kaugjuhtimispuldi kinnitada SmallRig statiivi käepideme külge ja kaamerat käepideme kaudu mugavalt juhtida.

Tutvuge, tulistage, looge
Kui filtrid on osa teie visioonist, võimaldab Z 30 teil kohandada oma kunsti hetkega ja luua kaameras. Saate videote ja piltide jaoks 20 loomingulist pildijuhti – kõik on kohandatavad ja pildistamise ajal reaalajas nähtavad.

Andke oma nutitelefonile midagi teha
Nüüd ei kasuta te telefoni vlogimiseks, Nikoni rakendus SnapBridge hoiab selle hõivatud. Lihtsaks jagamiseks edastage juhtmevabalt 4K-videot või räsimärkidega fotosid otse oma telefoni. Või SnapBridge kaamera kaugjuhtimiseks.

Ühendage ja alustage otseülekandega
Ühe universaalse C-tüüpi USB-kaabliga (kaasas) saate Z 30-le pidevat toidet pakkuda: saate videologe otseülekandena ja samal ajal kaamera akut laadida! Teravaima ja parima väljanägemisega kaadri voogesitamiseks kinnitage lihtsalt NIKKOR Z-objektiiv ja ühendage Z 30 arvutiga, kuhu on installitud tasuta Nikoni veebikaamera utiliit. Nikon Z 30. Kaamera tüüp: MILC korpus, megapiksel (ligikaudu): 20,9 MP , Anduri tüüp: CMOS, Maksimaalne pildi eraldusvõime: 5568 x 3712 pikslit. ISO tundlikkus (max): 256. Kaamera kiireim säriaeg: 1/4000 s. Wi-Fi. HD tüüp: 4K Ultra HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit. Ekraani diagonaal: 7,62 cm (3"), Puuteekraan. Kaal: 350 g. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles