Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Niiskuse absorbeerija Deerma DEM-CS50MW

Niiskuse absorbeerija Deerma DEM-CS50MW
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1455738
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vabane kõrgest niiskusest

Säilitage tervislik õhuniiskus Deerma CS50MW õhukuivatiga. Liiga kõrge õhuniiskus võib olla tervisele kahjulik, mistõttu tasub seda hoida õigel tasemel. See väike praktiline seade suudab kuivatada kuni 5 m2 pinda, seega saab seda kasutada näiteks väikestes kappides või riidekappides. Seade on loodud nii, et see ei tekita jäätmeid ja on seetõttu keskkonnasõbralik. Tänu kvaliteetsetele absorbeerivatele osakestele võib see töötada pidevalt 2-3 nädalat.

Proovige keskkonnasõbralikke lahendusi

Üldotstarbelised kuivatusained nõuavad vahetatavaid absorbeerivaid osakesi, mis mõne aja pärast kuluvad ja tuleb ära visata. Teisalt on Deerma õhukuivati varustatud PTC-süsteemiga, mis sisaldab 3 keraamilist elementi, mis soojendavad ja kuivatavad juba märjad absorbeerivad osakesed, et neid saaks uuesti kasutada. Lisaks on need mittetoksilised ja töötavad tõhusalt, suutes imada korraga 150 ml vett. Deerma õhukuivatiga hoolitsete nii oma tervise kui ka keskkonna eest samal ajal.

Kõige olulisem teave on esiplaanil

Kui absorbeerivaid graanuleid on vaja kuivatada, annab sellest märku nende värvimuutus. Oranž värv tähendab, et absorbent on kuiv ja seadet saab kasutada, kuid kui värv muutub tumeroheliseks, tähendab see, et see on juba liiga märg ja vajab kuivatamist. Niiskuskuivatil on väike ekraan, mis näitab imavaid osakesi, nii et saate alati teada, millal on vaja kuivatamist.

Kuivatab tõhusalt õhku

Tänu seadme uuenduslikule disainile on õhukuivati väga tõhus. Tänu silindrilisele kujule imab CS50MW niiskust igast küljest. Samuti võib see sarnaste seadmetega võrreldes kuivatada suurema ala. Selle abiga saate hõlpsasti luua oma kodus turvalise ja tervisliku keskkonna.

See on hämmastavalt tõhus

Seade sisaldab ligikaudu 600 grammi absorbeerivaid osakesi. Seda on nii palju, et pärast kuivamist saab seda kasutada veel 21 päeva. Nende kuivamiseks kulub 12-15 tundi. Unustage ebakvaliteetsed keskkonnale kahjulikud õhukuivatid! Deerma CS50MW üllatab teid oma tööaja ja töökindlusega!

Viimistleda

Seade on tõhususe ja täiusliku disaini kombinatsioon. CS50MW on väga väike, mõõtmetega vaid 75x206mm. Saate selle hõlpsalt kõikjale paigutada, ilma et see võtaks liiga palju ruumi. Seade peatub kergesti ja imab tänu sellel olevatele aukudele tõhusalt auru. See on valmistatud kuumakindlast ABS-plastikust, seega on selle kasutamine täiesti ohutu.

Bränd Dirma
Mudel CS50MW
Laadimisaeg Umbes 12-15 tundi
Esitus 20 W
Suurus 75 x 75 x 206 mm
Kaal 0,59 kg
Materjal ABS
Värv valge
Seadme võimsus Max 5 m2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles