Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Niimbot B18 juhtmevaba etiketiprinter (valge)

Niimbot B18 juhtmevaba etiketiprinter (valge)
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid NIIMBOT
Kauba ID: 1460035
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmevaba etiketiprinter Niimbot B18, valge

Niimbot B18 on juhtmevaba termoülekandeprinter, mis tuleb kasuks iga päev. Printimiseks on vaja kassette, et saaksite printida värviliselt. Veelgi enam, kompaktne disain muudab selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks. Selle kasutamine on lihtne ja mugav – laadi lihtsalt alla Niimboti äpp ja ühenda B18 Bluetoothi kaudu nutitelefoniga.

Praktiline

Niimbot B18 printer leiab kasutust kauplustes hindade printimiseks ja kodus toidunõude märgistamiseks. Lisaks saab seda kasutada komponentide või kaablite, EAN numbriga toodete märgistamiseks, hologrammide printimiseks jne. Võrreldes teiste seda tüüpi printeritega võimaldab see tänu vahetatavatele kassettidele trükkida värviliselt – sealt leiab musta lindi sisaldub pakendis. komplekt.

Mugav

Niimbot B18 kaalub vaid 310 g ja selle mõõdud on 137 x 90 x 37 mm. See muudab selle mugavaks ja saate seda lihtsalt hoiustada näiteks lauasahtlis. Lisaks on see varustatud 1200 mAh akuga, mis võimaldab printida paljusid etikette ilma laadimiseta. Lihtsaks laadimiseks on kaasas USB-kaabel. Lisaks tähendab see, et see on valmistatud ABS-plastikust, et see on vastupidav.

Niimboti rakendus

B18 kasutamine ei valmista teile probleeme. Kõik, mida pead tegema, on alla laadida spetsiaalne Niimboti rakendus, mis töötab Androidi ja iOS-iga. Sellega saate luua silte, kohandada fonti, sisu suurust jne. Samuti võimaldab see printida vöötkoode, QR-koode, Exceli lehti või kellaaega ja kuupäeva. Samuti toetab see järjestikust printimist, skannimist või emotikonide ja häälsisendit.

Kaasas

  • Printer
  • Sildirull 14 x 50 mm
  • must kassett
  • laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Niimbot
Mudel B18
Värv valge
Luba 203 dpi
Tüüp soojusülekanne
Prindilaius 12 mm
Värvilise lindi pikkus 16 m
Laadimisport USB-C
Aku mahutavus 1200 mAh
Kaal 310 g
Mõõtmed 137 x 90 x 37 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles