Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Niimbot B1 juhtmevaba etiketiprinter (LakeBlue)

Niimbot B1 juhtmevaba etiketiprinter (LakeBlue)
Laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid NIIMBOT
Kauba ID: 1533178
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Niimbot B1 juhtmeta etiketiprinter (LakeBlue)

Kaasaskantav termosildiprinter Niimbot B1 on teine seadmemudel, mis lihtsustab igapäevaseid toiminguid. Sellel on Bluetooth-toega ja see töötab iOS-i ja Androidi operatsioonisüsteemidega, muutes telefonist täiusliku 15–60 mm laiuse sildi loomise lihtsaks ja seejärel printimise ilma tinti kasutamata. Olge igapäevaste ülesannetega loominguline.

Niimbot/B1/3

Loominguline disain

Niimbot B1 on suurepärane tööriist teie loominguliste projektide jaoks. Rakendus sisaldab raamatukogu, kust leiate laia valiku ikoone, tabeleid, raame, koode ja fonte erinevatest kategooriatest. Trükite edukalt erinevatel eesmärkidel mõeldud etikette – poesildid, konservide ja kontoritarvete sildid. Teie loovusel pole piire.

Niimbot/B1/7

Kasutage ilma komplikatsioonideta

Rakenduses navigeerimine on nauding. Vaid paar klõpsu ekraanil ja teie silt on valmis. Hääletuvastuse ja QR-koodi skaneerimisega on Niimbot B1 kasutamine veelgi lihtsam ja intuitiivsem, eriti kui peate printima suures mahus. Printer toetab 15–60 mm laiuseid paberirulle, nii et saate printida isegi üsna kitsaid etikette, näiteks ehtesilte.

Niimbot/B1/5

Keskkonnasõbralik valik

Termoprinter on suurepärane valik neile, kes väärtustavad igapäevaelus keskkonnasõbralikku lähenemist. Niimbot B1 on tindivaba, mis tähendab, et te ei pea regulaarselt kasutatud osi ära viskama ja uusi ostma. Valige keskkonnale ja oma rahakotile ohutud lahendused!

Niimbot/B1/6

Liikuvus ja tootlikkus

Võimas 1500mAh aku tagab pika kasutusea ning kaasas olev USB-C kaabel võimaldab kiiret laadimist. Kerge ja kompaktne disain (293 g) muudab Niimbot B1 ideaalseks neile, kes vajavad põllul printerit.

Niimbot/B1/2

Kaasas

  • Printer
  • USB-kaabel
  • Sildipaberi rull
  • Kasutusjuhend
Tootja Niimbot
Mudel B1
Mõõdud: 132 x 91,2 x 61,6 mm
Laadimisaeg: 3,5-4 tundi
Aku mahutavus: 1500 mAh
Trüki eraldusvõime: 203 dpi
Ühenduvus: Bluetooth, tüüp-C
Mudel: NIMBOT B1
Kaal: 293 g
Sissepääs: 5 V alalisvoolu, 1 A
Trükkimismeetod: Termotrükk
Prindilaius: 20-48 mm
Laadija: C-tüüpi USB
Töötemperatuur: 5-40°С

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles