Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nextool Wild Fun kokkupandav grill

Nextool Wild Fun kokkupandav grill
Laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Nextool
Kauba ID: 1460745
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nextool Wild Fun kokkupandav grill

Kas saate sageli sõpradega aias või õues kokku? Või plaanite perepiknikku või telkimisreisi? Nextool Wild Fun grill aitab sul pakkuda maitsvat toitu kõigile! Selles on piisavalt ruumi rohkemate vorstide küpsetamiseks või köögiviljade grillimiseks ja seda on väga lihtne kasutada. Sellel on ka kokkupandav disain, mis muudab transportimise palju lihtsamaks.

Sinu uus grillimisviis

Olenemata sellest, kas lähete sõpradega telkima või plaanite aiapidu, Nextool grilliga on lihtne valmistada erinevaid maitsvaid suupisteid. Vorstid, kebab, seakael, köögiviljad - seade võimaldab teil võimalikult lühikese ajaga küpsetada kõike, mida soovite. Toode võimaldab ka lõket süüdata – nii saad lihtsalt luua unustamatu atmosfääri!

Mugav

Grilli on väga lihtne kasutada ja kokku panna. Unustage keeruline ja aeganõudev kokkupanek! Veelgi enam, kui olete grillimise lõpetanud, on seda lihtne lahti võtta ja puhastada. Seadmega on kaasas ka spetsiaalselt disainitud söepaak, et saaksid seda vabalt pikemat aega kasutada. Komplekti kuuluvad ka kaitsekindad.

Kaasaskantav disain

Olgu selleks siis piknik mägedes, matk oma lemmikkohta või sõpradega koosviibimine dachas – Nextool grill võib olla sinuga peaaegu kõikjal kaasas. Seade kaalub vaid umbes 2,6 kg ja sellel on kokkupandav disain, mis muudab kaasaskandmise lihtsaks ja probleemivabaks. Toote transportimine ja ladustamine on tänu kaasasolevale kandekotile lihtsustatud.

Kasti

  • Grill
  • BBQ võrk
  • Söe hoidja
  • Kindad

Bränd Nextul
Mudel NE20183
Materjal Rest: külmvormitud teras;
BBQ-võrk: roostevaba teras;
Mõõdud (suletud) 400 x 295 x 305 mm
Kaal u. 2,6 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles