Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nemi, Elektriline veiniavaja, aeraator, vaakumkonservaator, Hõbedane

Nemi, Elektriline veiniavaja, aeraator, vaakumkonservaator, Hõbedane
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Prestigio
Kauba ID: 1420799
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

AUTOMAATNE VEINI KORGIKEER

Nemi automaatne veiniavaja päästab teid lõplikult tüütust pudelite korkide eemaldamise protsessist. Selle abiga saate ilma suurema vaevata avada veinipudeli. Selleks tuleb vaid pudeli külge kinnitada korgitser, vajutada nuppu... paar sekundit ja saadki oma lemmikveini klaasidesse valada!

AVAB KUNI 70 PUDELIT ILMA LAADIMATA

Praktiline ja kaasaegne automaatne korgitser päästab teid tarbetust sekeldusest. Nemi saab olema tõeline leid nii kodupeole kui massiüritusele, sest Nemi abiga saab ilma laadimiseta lahti korkida kuni 70 pudelit!

AERAATTOR JA VAKUUMPISK

Nemi komplektist leiad kõik vajaliku nii professionaalseks sommeljeeks kui ka koduseks kasutamiseks. Eelkõige aeraator, mis küllastab veini õhumullidega, et maksimeerida joogi maitset ja aroomi, samuti spetsiaalne kork, mis sulgeb kindlalt veinipudeli, olles eelnevalt õhu eemaldanud ja säilitab veini kvaliteedi. pikka aega.

Fooliumilõikur

Unustage ebamugavad vahendid, mida kasutasite etiketist vabanemiseks. Nüüd on teil spetsiaalne nuga fooliumi lihtsaks ja mis kõige tähtsam kiireks lõikamiseks. Kandke see pudeli kaelale, tehke paar ringikujulist liigutust ja eemaldage välispakend.

STIILNE DISAIN

Tänu minimalistlikule disainile täiendab Nemi korgitser nii väikese koduköögi kui ka suure banketisaali interjööri. Veini korgitseri korpus on valmistatud metallist, mistõttu on see ideaalne kingitus veinisõpradele.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles