Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nedis DTCTCS10WT suitsuandur Õhuproovi võtmise andur

  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid Nedis
Kauba ID: 1773831
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
See kaasaegse disainiga Nedis© kombineeritud andur tuvastab teie ohutuse suurendamiseks nii suitsu kui ka süsinikmonooksiidi (CO). See andur tagab, et teid teavitatakse õigeaegselt tulekahjust tingitud suitsu või vingugaasi suurenenud kontsentratsiooni korral valju häirega 85 dB. See on varustatud mitte-eemaldatava sisseehitatud liitiumakuga, mille eeldatav eluiga on kuni 10 aastat, ja kaasasoleva anduriga, mille eeldatav eluiga on kuni 10 aastat.

Uue põlvkonna optiline suitsuandur reageerib tulekahjule veelgi kiiremini, annab vähem valehäireid ja on väga keskkonnasõbralik. Lisaks on sellel kvaliteetne elektrokeemiline andur, mis mõõdab pidevalt vingugaasi kontsentratsiooni õhus. Süsinikoksiid on surmav, lõhnatu ja nähtamatu, mistõttu on see ilma detektorita tuvastamatu. See ohtlik gaas on põhjustatud mittetäielikust põlemisest ja võib tekkida teie keskküttekatla, geisri või korstna läheduses. See vastab vajalikele EN 14604 ja EN 50291 Euroopa standarditele.

Soovitatav on funktsionaalsust regulaarselt testida. Asjade lihtsustamiseks on selle suitsuanduri esiküljel suur nupp, millega alarmi testida. Nedis DTCTCS10WT. Toiteallikas: Aku, Sisendpinge: 3 V, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion). Läbimõõt: 13,4 cm, Kõrgus: 40 mm, Laius: 134 mm. Pakendi laius: 140 mm, Pakendi sügavus: 49 mm, Pakendi kõrgus: 180 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles