Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nedis BTLS20RGBW LED-riba 4 WF

  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Nedis
Kauba ID: 1771041
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Parandage oma teleri vaatamise kogemust selle SmartLife'i täisvärvilise Bluetoothi LED-ribaga. Looge meeleolu igas toas, reguleerides oma nutitelefoni rakenduses Nedis® SmartLife heledust ja värve, kui olete Bluetoothi levialas. LED-riba ühendab endas nii RGB- kui ka valgeid LED-e. See võimaldab teil määrata lõputu hulga värve vastavalt oma meeleolule või sündmusele, kuid saate seda kasutada ka igapäevaseks sooja valgeks kaudvalgustuseks.

Pimedas ruumis televiisori vaatamine annab parima vaatamiskogemuse. See võib aga teie silmi kurnata, kuna teleriekraani ja pimeda ümbruse valguse erinevus on suur. See LED-riba lahendab kõik need probleemid, valgustades samal ajal telerit reguleeritava värviga hämardatava valgusega, mis ei peegeldu ekraanil.

LED-riba ühendub Bluetoothi abil otse teie nutitelefoniga, seega pole vaja WiFi-ühendust ega eraldi jaoturit. Riba saab kasutada kõikjal, kui teil on juurdepääs aktiivsele USB-pordile. Saate lihtsalt ühendada LED-riba oma televiisori või arvuti USB-porti, et muuta oma kodu privaatseks kinoks või mängustaadioniks, või lihtsalt ühendada LED-riba seinalaadija, autolaadija või toitepangaga ja kasutada seda minek.

Paindlikkuse suurendamiseks ja paigutusvõimaluste maksimeerimiseks ei ole see LED-riba kaetud silikoonkattega, mis võimaldab teil teha teravaid nurki ja tihedaid pöördeid, et asetada see täpselt soovitud kohta. Valmistatud 3M teip tagaküljel võimaldab hõlpsat fikseerimist.

2 meetri pikkust pikkust saab lühendada iga 33 mm järel, lõigates seda lihtsalt kääridega, nii et LED-riba sobib igale telerile.Nedis BTLS20RGBW. Pirni võimsus: 4 W, Valgusvoog: 380 lm, Pirni eluiga: 10000 h, Valgusvärv: Sinine, Roheline, Punane, Soe valge, Värvitemperatuur: 2700 K

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles