Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nb Sleeve Macbook 13 / 5123 must Rivacase

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Rivacase
Kauba ID: 1795278
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
See 13-tolline sülearvuti ümbris, mis on spetsiaalselt loodud MacBooki silmas pidades, sobib ka kõige populaarsemate sülearvutite, ultrabookide ja tahvelarvutitega. Stiilne, õhukese joonega ja elegantne varrukas on ideaalne linnaprofessionaalidele ja üliõpilastele. Sellel on järgmised funktsioonid.

Linnakujundus

Mustad ja süsihallid värvitoonid ühinevad, andes sellele 13-tollisele sülearvuti ümbrisele tööstusliku ja linnalise ilme. Õhuke joon koos julgete õmblusjoontega, varruka tagasihoidlik disain väljendab nii elegantsi kui ka mitteametlikkust – mitmekülgsust, mis sobib igat tüüpi inimestele, eriti linnaäri professionaalidele ja üliõpilastele.

RIVACASE MUGAVUS, LADUSTAMINE JA JÄTTESAAMATUS

Hülss kehastab multifunktsionaalsust, meie kaubamärgi DNA nurgakivi, mis sobib kõige populaarsematele kuni 13-tollistele sülearvutitele ja Ultrabookidele, sealhulgas 13-tollisele Apple MacBook Airile ja Pro-le. Mugavuse ja paindlikkuse jaoks loodud kahekordne tõmblukk töötab sujuvalt ning tagab kiire ja lihtsa juurdepääsu, kui vajate oma seadet kiiresti liikvel olles, ärikohtumisel või konverentsil või loengus.

See ülipeen varrukas on suurepärane neile, kes hindavad lihtsust; siin pole midagi üleliigset: pehme, polsterdatud tasku ja tõmblukk, mis on tõesti kõik, mida vajate. Topelttõmblukk tagab hõlpsa juurdepääsu teie seadmele.

TÄIUSLIK KAITSE

Kõrgeima kvaliteediga vastupidavast materjalist valmistatud ümbris peab vastu vältimatule kulumisele linnaelus ja pikamaareisidel, säilitades selle uudsuse ja rafineerituse. Mäluvaht ümbritseb teie sülearvutit tihedalt, pakkudes maksimaalset kaitset juhuslike löökide, tolmu, niiskuse ja kriimustuste eest, mis võivad olla teie seadme allakäiguks. Kuid meie pühendumus kaitsele ei piirdu sellega. Seetõttu oleme lisanud spetsiaalsed sisemised klapiga kaitsmed, mis on loodud teie sülearvuti turvaliseks kinnitamiseks, vältides selle väljalibisemist ja kaitstes selle nurki ootamatute põrutuste ja kriimustuste eest.Rivacase Antishock 5123. Korpuse tüüp: Varrukas, maksimaalne ekraani suurus: 33,8 cm (13,3"). Kaal: 160 g. Pinna värvus: ühevärviline
Omadused
Põhitoote suurus NBC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles