Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nb Seljakott Aviva 14 / 5432 Beež Rivacase

  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid Rivacase
Kauba ID: 1795276
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
KÕRGE KVALITEETNE VETTHÜLGAV KANGAS
Tänapäeval ei taha te oma koti sisuga riskida. Me kõik kanname endaga kaasas elektroonikaseadmeid ja tehnoloogiat, mis on endiselt väga vastuvõtlikud veekahjustustele ja mille eest peame nende õrna olemust arvestades ülimalt hoolt kandma. Sellepärast oleme selle Aviva sarjaga veendunud, et kasutatud kangas on kvaliteetne vetthülgav kangas, et hoolimata sellest, mida otsustate sel päeval endaga kaasas kanda, ei jätaks teid kahjustatud kauba tragöödia. duši alla sattunud. Nii et olge kindel, et töötate kõigega, mis on sama korras ja esinduslik, kui selle pakkimisel.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS
Kõik kottide disainerid peavad läbima keerulise piiri, et anda teile piisavalt ruumi, et saaksite oma päeva jooksul kaasas kanda kõiki vajalikke varustust, aga ka veenduda, et te ei oleks kotiga liiga koormatud. tundub pigem prügikasti kui kasuliku koormakandjana. Selle seljakotiga hoitakse tasakaalu ideaalselt ja tulemuseks on seljakott, mis pakub teile rohkem kui küllaldaselt ruumi selle lisasärgi või lühikeste pükste jaoks, kuid võimaldab teil samal ajal hõlpsalt oma päeval orienteeruda. .

EES TÕMBLUGA SAHTEL KORRALDAJAPANEELIGA
Eduka päeva tagamiseks pole missioonis peaaegu midagi tähtsamat kui organisatsiooni ülalpidamine. Nagu vana kõnekäänd ütleb, ära valmistu, siis valmistu ebaõnnestumiseks. Seetõttu oleme teinud kõik endast oleneva, et saaksite eelseisvat päeva tõhusalt planeerida. Selle üheks aspektiks on ruumikas sahtel dokumentide ja tarvikute jaoks, millel on organiseerimispaneel ja eemaldatav võtmerihm. Nii saate kõik oma asjad ühes kohas kenasti tellida ja leidmiseks valmis ning võtmed alati käepärast, kui vaja.

KAKS KÜLGETASKUT
Selle Aviva seljakoti kaks küljetaskut muudavad lihtsaks ülitähtsa töö, mille eesmärk on tagada, et kannate oma päeva jooksul kaasas olulisi asju, nagu vihmavari või veepudel. Te ei taha jääda duši alla ja saabuda sellele ülitähtsale kohtumisele läbimärjana. Samamoodi ei taha te kunagi olla kuivanud ja dehüdreeritud ega suuda keskenduda. Meie RIVACASE-s teame niisutamise tähtsust ja seetõttu oleme need elemendid kindlasti kaasanud. Olles kompaktsed, tagavad need teie isikule elegantse silueti.

EES TÕMBLUGA TASKUK TARVIKUDELE
Sageli peate oma päeva jooksul eseme kiiresti ära panema ja te ei taha, et peaksite koti põhiosa lahti pakkima ja asju välja võtma ja tagasi panema. Seetõttu oleme lisanud tõmblukuga eesmine tasku, et saaksite mõne eseme (nt telefoni või rahakoti) hõlpsalt käest libistada ja seejärel hetkega tagasi lukustada, teades samal ajal, et kõike hoitakse võimalikult turvalistes tingimustes.

MUGAV KAASANDMINE
Mugavad pehmendatud ribadega õlarihmad tagavad imeliselt mugava reisikogemuse. See pole oluline mitte ainult teie üldise heaolu ja meeletunde jaoks, et hoida teid päeva jooksul lõdvestunud, vaid ka teie tervise jaoks, kui otsustate kanda raskeid koormaid. Polsterdatud tagapaneel aitab seda teha ja tähendab, et kui kannate midagi teravate nurkadega, näiteks raamatut, mida need teie selga ei kaeva. Pagasi kaasaskandmisel ja korrastamisel on kaasas pehme kandesang ja riputusaas.

RIHMA HALDUSSÜSTEEM
Kui seljakoti küljes ripub palju lahtisi rihmasid ja sidemeid, ei ole see mitte ainult inetu ja muudab teid ebaprofessionaalseks, vaid see võib põhjustada ka reaalset terviseriski, kui sellised rihmad jäävad kiirusel liikudes kinni näiteks okstele, näiteks rattaga. või kui nad jäävad kinni sellistesse asjadesse nagu rongi- või liftiuksed. Õnneks aitab see Aviva seljakott teil sellest probleemist mööda hiilida, pakkudes teile rihmahaldussüsteemi, mis hoiab ära liigse rihmamaterjali rippumise ja potentsiaalselt kahju tekitamise.Rivacase Aviva. Korpuse tüüp: Seljakott, Maksimaalne ekraani suurus: 35,6 cm (14"), Kandesang(id), Õlarihm. Kaal: 510 g. Pinna värvus: Monokromaatiline
Omadused
Põhitoote suurus NBC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles