Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nb Seljakott Anvik 13.3 / 7923 Must Rivacase

  • 62.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21 €
Kaubamärgid Rivacase
Kauba ID: 1795285
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
KÕRGE KVALITEETNE VEEKINDEL TVIIDMATERJAL
Tänapäeval on ülioluline hoida oma igapäevaseid esemeid keskkonnas, mis hoiab ära igasuguse niiskuse sisenemise ja teie elektroonikaseadmete kahjustamise. Need on lihtsalt liiga olulised ja meie igapäevaelu lahutamatud osad, et mitte kuidagi riskida. Seetõttu oleme veendunud, et sellel Anviki kollektsioonil on oma kvaliteetne veekindel tviidmaterjal, et saaksite julgelt oma päeva veeta teadmisega, et teie kõige kallim vara on turvaliselt teie kodus. kotti ja on teie reisi algusest lõpuni, olenemata ilmastikutingimustest.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS
Anviki kotti kujundades tahtsime veenduda, et see mahutaks kõik teie päevaks vajalikud asjad ja jääks siiski kompaktseks. Tahtsime luua midagi, mis oleks nii uskumatult praktiline, aga ka mitte liiga tülikas. Seetõttu saime selle koti avara põhisahtli, millel on lisaks peamine lukuga tasku teie passi või rahakoti jaoks. Selle tulemusena on see Anviki seljakott ideaalne kaaslane neile, kellele meeldib olla valmis ja valmis kõigiks nende päeva eesseisvateks väljakutseteks.

TÄIENDATUD KAITSE
Tänapäeval on paljudel meist rohkem kui üks seade. Sageli vajame seda täiendavat tahvelarvutit või seadet, mis sobib konkreetse ülesande täitmiseks paremini. Tahtsime olla kindlad, et lõime koti, mis on võimeline seda tüüpi inimese jaoks toimima ja seetõttu oleme sellesse kotti lisanud spetsiaalselt polsterdatud tasku kuni 13,3-tollise sülearvuti jaoks, millel on ka tasku kuni 10,5-tollisele tahvelarvutile. See tähendab, et kui teil on vaja ära libistada see lisavarustus, mida saate teha, ja teate samal ajal, et need asuvad täiustatud kaitsega keskkonnas.

KAKS KÜLGETASKUT
Meie, RIVACASE, teame, kui oluline on hoida hüdreeritud. Õige koguse veetarbimise säilitamine kogu päeva jooksul on nii pikaajalise tervise kui ka lühiajalise edu võti teie valdkonnas. Seda seetõttu, et see mitte ainult ei aita lihaseid ja liigeseid, vaid aitab säilitada ka keskendumisvõimet. Seetõttu oleme varustanud küljetasku, et saaksite pudeli vajaduse korral kiiresti ära hoida või haarata. Ja meil on veel üks tasku ka teie vihmavarju jaoks, juhuks, kui soovite sellist vett, mida te lihtsalt ei soovi, peast ja juustest eemal hoida.

SELJA ERGONOOMILINE DISAIN
Teie koti disain on seljaosa kujundamisel ülimalt oluline. Halvasti valmistatud kott võib põhjustada raskuse ebaühtlaselt jaotumist teie õlgadele, mis võib avaldada sügavat mõju mitte ainult teie igapäevasele ebamugavustundele, vaid sellel võivad olla ka tõsised pikaajalised tagajärjed tervisele, kui kannate rasket koormat pikema aja jooksul. See kott on aga loodud ergonoomilise disainiga, nii et kaal jaotub ideaalselt teie õlgadele, hoides teid õnnelikuna ja turvaliselt.

MUGAV KAASANDMINE
On vähe asju, mis on hullemad kui siis, kui ostate seljakoti ainult selleks, et teada saada, et teatud vahemaa järel põhjustab asja kaasas kandmine tõsist ebamugavust. Sageli võib see juhtuda halvasti ehitatud esemete puhul, millel on õhukesed ja odavad rihmad, mis võivad lõpuks teie õla ja kaela sisse kaevata. Sellel seljakotil on aga mugavad pehmendatud ribadega õlarihmad ja pehme käepide kandmiseks või riputamiseks. Kõik see tähendab, et olenemata sellest, kui pikk teekond ees on, võite olla kindel, et tunnete end oma päeva jooksul mugavalt ja õnnelikuna.

RIHMA HALDUSSÜSTEEM
Lahtised rihmad ja otsad ei pruugi mitte ainult häirida, kui need takistavad ja vähendavad teie igapäevast liikumist, vaid võivad kujutada ka tõsist ohtu ja ohtu teie turvalisusele. Tahad teha kõik endast oleneva, et vältida rihmade kinnijäämist lifti või rongi uste vahele või okste külge kinnijäämist, näiteks rattaga sõites suurel kiirusel. Selleks, et aidata teil seda teha, oleme loonud selle seljakoti jaoks rihmahaldussüsteemi, et saaksite rihma lihtsalt takjapaelaga kokku rullida ja paika kinnitada ning jääda reisil võimalikult kompaktseks.Rivacase 7923. Ümbrise tüüp: Seljakott, Maksimaalne ekraani suurus: 33,8 cm (13,3"), kandesang(id), õlarihm. Kaal: 630 g. Pinna värvus: ühevärviline
Omadused
Põhitoote suurus NBC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles