Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nano näoauruti ANLAN 01-AZLY21-02E

Nano näoauruti ANLAN 01-AZLY21-02E
Pole laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1806448
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nano näoauruti ANLANilt

Avastage näohoolduse uus mõõde ANLAN-nano näoaurutiga. See kaasaegne seade ühendab kõrgtehnoloogia ja kasutusmugavuse, muutudes teie igapäevase enesehooldusrutiini oluliseks osaks. Alates sügavniisutusest ja puhastamisest kuni toitainete imendumise parandamiseni pakub ANLAN salongikvaliteediga tulemusi mugavalt teie kodus.

Kasutuslihtsus

ANLAN-nano näoauruti on tuntud oma intuitiivse kasutamise poolest, mistõttu on see ideaalne valik kõigile. Lihtne veepaagi täitmine ja mugav integreeritud peegel muudavad igapäevased nahahooldusseansid nauditavaks ja probleemivabaks.

Sügavniisutamine ja -puhastus

Nanoudu jõudu kasutades tagab see seade sügavniisutuse ja naha puhastamise. See õrn, kuid tõhus aur jõuab teie naha sügavaimatesse kihtidesse, pakkudes efekti, mis on võrreldav mitme näomaski kasutamisega.

Täiustatud negatiivsete ioonide tehnoloogia

ANLAN-nano näoauruti eksklusiivne omadus on aerosooli tootmine negatiivsete ioonidega. See uuenduslik funktsioon suurendab toitainete imendumist teie nahahooldustoodetest, maksimeerides nende tõhusust ja võimaldades tungida sügavamale naha struktuuridesse.

Püsiv temperatuur mugavaks SPA-ks

Teie mugavust silmas pidades hoiab auruti konstantset temperatuuri 40°C. See on ideaalne soojus õrnale näonahale, luues 20-minutilise SPA-hooldusega sarnased tingimused, mida saate nautida mugavalt oma kodus.

Kiire ja tõhus udu

Seadmel kulub vaid 30 sekundit, et tekitada udu, mis ümbritseb teie nägu. Lühenenud tulemuste ooteaeg võimaldab ka kõige kiirematel päevadel leida hetke naha värskendamiseks ja niisutamiseks.

Tehnilised andmed:

Bränd Anlan
Mudel 01-AZLY21-02E
Pidev temperatuur 40°C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles