Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

myPhone Watch LS 4,7 cm (1,85 tolli) IPS Digital 240 x 286 pikslit puutetundlik ekraan, must

myPhone Watch LS 4,7 cm (1,85 tolli) IPS Digital 240 x 286 pikslit puutetundlik ekraan, must
Laos
  • 74.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25 €
Kaubamärgid Myphone
Kauba ID: 1895649
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Rohkem kui kell!
myPhone Watch LS võimaldab teil teha Bluetooth-kõnesid ja saada teateid. Sellel on lihtsalt kasutatav 1,85-tolline puuteekraan. Nutikell on tugeva metallkonstruktsiooni ja IP68 sertifikaadiga ning pakub palju tervise- ja aktiivsuse jälgimise funktsioone ning enam kui 100 erinevat spordirežiimi. See ühildub Androidi ja iOS süsteemidega.

Blutetooth kõned
Siduge oma telefon nutikellaga myPhone Watch LS ja nautige helistamise ja kõnede vastuvõtmise mugavust.

Suur ekraan
Teil on lihtne sisu nautida, märguandeid vastu võtta ja puuteekraanil sujuvalt navigeerida.

Vastupidav aku
260 mAh akuga pakub nutikell kuni 10 päeva kasutusaega.

Tugev konstruktsioon
Tugev metallkorpus ja vastupidav silikoonrihm tagavad kaitse võimalike kahjustuste eest.

Blutetooth kõned
Siduge oma telefon nutikellaga myPhone Watch LS ning nautige kella abil kõnede tegemise ja vastuvõtmise mugavust tänu sisseehitatud mikrofonile ja kõlarile ning Bluetooth-helistamisfunktsioonile.

Suur ekraan
myPhone Watch LS on varustatud mugava 1,85-tollise IPS-ekraaniga eraldusvõimega 240*280 px, mis teeb sisu nautimise, märguannete vastuvõtmise ja puuteekraanil sujuva navigeerimise lihtsaks.

Rohkem kui 100 spordirežiimi
Sõltumata sellest, mis spordialaga tegelete, teeb myPhone Watch LS teie treeningute, põletatud kalorite ja muude treeninguga seotud andmete jälgimise lihtsaks. Saate valida kuni 107 spordirežiimi vahel.

Naiste tervis
Menstruaaltsükli jälgimise funktsioon teeb iga naise elu lihtsamaks – aitab veelgi paremini oma tervise eest hoolt kanda ja kehalisi tegevusi vastavalt sellele planeerida.

Tervise jälgimine
myPhone Watch LS aitab teil oma tervise eest paremini hoolt kanda. See võimaldab jälgida muuhulgas oma pulssi, stressitaset, vererõhku, vere hapnikuga küllastatust ja unekvaliteeti.

Tugev konstruktsioon
Tugev metallkorpus ja vastupidav silikoonrihm tagavad kaitse võimalike kahjustuste eest ja pikaajalise kasutamise. Lisaks ei pea te tänu IP68 veekindlusele muretsema, et kell saab ootamatult märjaks.

Hääleabiline
Tänu nutikella ühilduvusele Google Assistanti ja Siriga saate oma nutitelefoni kaugjuhtimise teel häälega juhtida. Siduge kell oma telefoniga ja pääsete juurde teabe otsimiseks, äratuse seadistamiseks, koosolekute planeerimiseks, muusikapleieri juhtimiseks ja muuks.

Vastupidav aku
260 mAh akuga pakub nutikell kuni 10 päeva kasutusaega. Nii on lihtsam kasutada kõiki funktsioone ilma aku pärast muretsemata.myPhone Watch LS. Ekraani diagonaal: 4,7 cm (1,85"), Ekraani tehnoloogia: IPS, Ekraani eraldusvõime: 240 x 286 pikslit, Puuteekraan. Aku maht: 260 mAh. Kaal: 52 g. Rihma materjal: Silikoon, Rihma värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles