Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mustpeade tolmuimeja ja 4in1 näohooldusseade koos hüdromassaažiga inFace CF-07E (valge)

Mustpeade tolmuimeja ja 4in1 näohooldusseade koos hüdromassaažiga inFace CF-07E (valge)
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1458420
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

InFace 4-in-1 Thermal Aqua Peel Panoramic näo eemaldaja CF-07E hüdromassaažiga (valge)

InFace toode võimaldab teil oma nägu põhjalikult puhastada. Seade eemaldab rasu ja surnud naha, avab poorid ja parandab ainevahetust. Selle tulemusena on nahk särav ja niisutatud. CF-07E kasutab temperatuuri 40°C ja sellel on 2 veepaaki: puhas ja määrdunud. Lisaks töötab see tõhusalt ja võimaldab teil selle toimivust kohandada. Selle tulemusena sobib see hästi erinevatele nahatüüpidele.

Valmistage oma nägu ette nahahoolduseks

Õige näohooldus algab põhjalikust puhastamisest. InFace'i neli-ühes seade kasutab vee mikroosakesi, vaakumit ja imemisotsikut, et eemaldada tõhusalt mustused ja puhastada poorid sügavuti. Lisaks soodustab see toitainete imendumist.

Võimaldab avada poorid

InFace CF-07E kasutab pooride avamiseks ja naha ettevalmistamiseks edasisteks nahahooldustoiminguteks 40°C vett. Lisaks on sellel sisseehitatud küttemoodul ja vee temperatuuri juhitakse spetsiaalse lülitiga. Seetõttu ei pea te epidermise kahjustamise pärast muretsema.

2 veepaaki

Tootel on 2 veepaaki, mis hoiab ära sekundaarse saastumise. Mõlema maht on 30 ml. Lisaks tagab läbimõeldud disain hügieeni ja kasutusohutuse.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

InFace seade sobib hästi erinevatele nahatüüpidele. Sellel on 3 reguleeritavat imemisastet, nii et igaühe jaoks on midagi. Madalaim tase on kuivale ja tundlikule nahale, keskmine aga kombineeritud nahale. Seevastu rasusele nahale sobib kõrgeim imemisaste, puhastades näo põhjalikult. Kõik, mida pead tegema, on vajutada toitenuppu.

Kaasas 3 näpunäidet

Komplektis on 3 nahasõbralikust materjalist kinnitust, et need ei põhjustaks ärritust. Esimene on hea nina ja selle keskkonna puhastamiseks. See eemaldab tõhusalt isegi kõige kangekaelsemad mustad täpid. T-tsooni otsik aitab vabaneda liigsest rasust ja mustadest punktidest, samas kui ümar otsik on mõeldud suuremate alade jaoks. Selle abiga eemaldate mustuse ja taastate naha noorusliku välimuse.

Läbimõeldud disain

Seade on varustatud võimsa mootoriga, mis tagab tõhusa töö. Kerge ja mugav disain muudab selle kasutamise ja hoiustamise lihtsaks ning laetav aku tagab ühe laadimisega kuni 3600 minutit kasutusaega. Lisaks on sellel mugavaks laadimiseks kaasas USB-C kaabel. Umbes 2 tunni pärast on toode töö jätkamiseks valmis.

Kaasas

  • Mustpeade ekstraktor
  • USB laadimiskaabel
  • näpunäited x3
  • puhastushari
  • Kasutusjuhend
Tootja näos
Mudel CF-07E
Värv valge
Veepaagi maht 30 ml
Kaal 260 g
Imemisvõimsus 60 kPa
Töötunnid 3600 min.
Laadimisaeg 2 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles