Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multitööriist Nextool NE20120 16in1 (hall)

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Nextool
Kauba ID: 1457012
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multitööriist Nextool 16 in 1 NE20120

Kas vajate usaldusväärset ja mugavat tööriistakomplekti, mis muudab teie igapäevased tegevused lihtsamaks? Nextool multitööriist on just teie jaoks! NE20120 annab teile juurdepääsu 16 tööriistale, nagu tangid, kruvikeerajad, traadilõikurid. Tootmises on kasutatud kõrgeima kvaliteediga materjale, ilma et see kahjustaks kompaktset disaini.

16 tööriista taskus

NE20120 võimaldab juurdepääsu 16 erinevale tööriistale, sealhulgas kahte tüüpi tangid, kaablilõikurid, kruvikeerajad või pudeliavaja. Tööriista kompaktne disain võimaldab teil seda alati endaga kaasas kanda, ilma et peaksite end raskeks tundma. Kõigi saadaolevate tööriistade loendi leiate lehe allosas olevatest tehnilistest andmetest.

Ka erirakenduste jaoks

Eraldi äramärkimist väärivad klassikalised ja nõelotangid. Nende abil on lihtne terastraati keerata või suuri kruvisid kinni keerata. Samuti on teil juurdepääs kolmele erinevat tüüpi kaablilõikuritele. Selle tööriistaga saate hõlpsalt lõigata 1,6 või 2,5 mm läbimõõduga kaableid (teras- ja elektrikaablid). Valige mitmekülgsus kvaliteeti ohverdamata!

Tippklassi materjalid

NE20120 on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, tagades kõrge tugevuse ja vastupidavuse löökidele ja kulumisele. Tööriist on valmistatud peamiselt 420J1 klassi roostevabast terasest ja tera on valmistatud eriklassist 50Cr15MoV. Parimate komponentide kasutamine muudab selle multitööriista usaldusväärseks ja äärmiselt vastupidavaks – see teenib teid palju aastaid.

Komplekt sisaldab:

  • Mitmekordne tööriist
  • Juhtum
  • 2 tagavaratraadi tera
  • 2 varukruvi
Tootja Nextul
Mudel NE20120
Tööriistade arv 16
Olemasolevad tööriistad Nõela otsaga tangid / Tavalised tangid / Asendustraadilõikurid / Asendustraadilõikurid jäigale traadile / Rasked traadilõikurid / Joonlaud / Saag / Nuga / Pudeliavaja / Klaasimurdja / Traadieemaldaja / Lamepeaga kruvikeeraja / Ristkruvikeeraja / Traadilõikurid / Jalgratta kodarad mutrivõti / käärid
Peamine materjal 420J1
Tera materjal 50Cr15MoV
Värv Satiin
Mõõdud (volditud) 110 x 40 x 21,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles