Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multitööriist Nextool NE20045 15in1 + bitikomplekt (sinine)

  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Nextool
Kauba ID: 1457018
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multitööriist must ratsu + bitikomplekt Nextool NE20045

Nextooli multitööriist NE20045 sisaldab kuni 15 praktilist tööriista, mis võivad alati kaasas olla. Nende hulgas on nii spetsiaalseid tööriistu, mis on abiks viimistlustöödel ja majapidamistöödel, kui ka igapäevaseks kasutamiseks mõeldud esemeid – näiteks pudeliavaja või viil.

Funktsionaalsus on esikohal

NE20044 on varustatud 15 praktilise tööriistaga, mis võimaldavad teil täita nii igapäevaseid kui ka spetsiifilisemaid ülesandeid. Seal on näiteks 2 tüüpi tangid, traadilõikurid, viil, puidusaag ja käärid (kõik need on spetsifikatsioonides kirjas). Veelgi enam, sellel on 10 erinevat bitti, mis annab teile veelgi rohkem võimalusi.

Kompaktne disain

Multitööriist on suhteliselt väike (104 x 44 mm), mis võimaldab seda peaaegu kõikjale kaasa võtta. Nii võid olla kindel, et oled alati valmis kiirelt probleemi lahendama, pudeli avama või probleemse sõlme lahti harutama. Panusta paljudele võimalustele ühes paketis – alati taskus!

Komplekt sisaldab:

  • Mitmekordne tööriist
  • Juhtum
  • 10 bitti (H3 / H4 / H5 / #3 lamepeaga kruvikeeraja / #5 lamepeaga kruvikeeraja / #7 lamepeaga kruvikeeraja / PH1 ristpeaga kruvikeeraja / PH2 ristpeaga kruvikeeraja / PH3 ristpeaga kruvikeeraja / hülss)
Tootja Nextul
Mudel NE20045
Tööriistade arv 15
Olemasolevad tööriistad Nõela otsaga tangid / tavalised tangid / traadilõikurid / traadilõikurid / nuga / tiib / pudeliavaja / lamepeaga kruvikeeraja / käärid / puidusaag / ristpeakruvikeeraja / sõlmetipp / viil / sakiline nuga / lukk
Värv Hõbedane/sinine
Mõõdud (kokkupandud) 104 x 44 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles