Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multitööriist MiniSailor NexTool NE20237 (kääridega)

Multitööriist MiniSailor NexTool NE20237 (kääridega)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Nextool
Kauba ID: 1463290
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multitööriist MiniSailor NexTool NE20237 (kääridega)

Varusta end multifunktsionaalse tööriistaga, mis aitab lahendada igapäevaseid probleeme. NexTooli multitööriist MiniSailor pakub kuni 10 praktilist funktsiooni. Saate seda kasutada muu hulgas kääride, noa, metallviili, lamepea kruvikeeraja, SIM-kaardi nõela või pudeliavajana. Vaatamata laiale kasutusalale on tootel kompaktne disain, nii et saate selle alati kaasas kanda. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagab kõrge vastupidavuse.

Nextul/NE20237/6

Mitmekülgsus ühes tööriistas

Multitööriist NexTool pakub suurepärast mitmekülgsust. Käärid ja mitmesugused noad võimaldavad täpset lõikamist ning tangid tagavad kindla haarde. Täiendavad augud muudavad tööriista riputamise ja hoidmise lihtsaks ning sisseehitatud pudeliavaja sobib suurepäraselt seltskondlikuks koosviibimiseks ja õues toimuvaks tegevuseks.

Nextul/NE20237/3

Maksimaalne täpsus

NexTool sobib ideaalselt ka rakenduste jaoks, mis nõuavad suurimat täpsust. Komplektiga on kaasas mitmesugused kruvikeerajad, sealhulgas lamepeaga, suured ja Phillipsi kruvikeerajad. Teie käsutuses on ka SIM-kaardi eemaldamisnõel ja metallviil. MiniSailor on hindamatu tööriist kodus, töökojas või liikvel olles, pakkudes tõhusust paljudes rakendustes.

Nextul/NE20237/2

Elegantne disain ja kasutusmugavus

Pilli elegantses korpuses on ühendatud esteetika ja vastupidavus. Selle kompaktse suuruse tõttu on seda lihtne taskus kanda, mis on oluline neile, kes töötavad erinevates kohtades. Tõhus avamine ja sulgemine tagab kasutusmugavuse ning matt käepide tagab kindla haarde. MiniSailoriga muutub töö mitte ainult tõhusamaks, vaid ka nauditavamaks.

Nextul/NE20237/4

Tähelepanu detailidele

Kaks täppisülekannete kombinatsiooni võimaldavad teil kohandada lihvimisprotsessi vastavalt teie praegustele vajadustele. Lisaks laiendab tööriista kasutusvõimalusi eraldi suur kruvikeeraja, mida hindavad erinevate projektidega tegelejad. Tööriista eristab ka uuenduslikkus, mis väljendub muuhulgas praktilises konksus mugavaks hoiustamiseks ja loominguliseks kasutamiseks tööruumi kaunistamiseks.

Nextul/NE20237/8

Kvaliteetsed materjalid

NexTooli arendamisel kasutati esmaklassilisi materjale. Noa tera on vastupidavuse ja teravuse tagamiseks valmistatud roostevabast terasest 420J2. Ülejäänud komponendid on valmistatud vastupidavast terasest ja alumiiniumisulamist. Nende materjalide kombinatsioon tagab tööriista töökindluse erinevates rakendustes, tagades enesekindla jõudluse igas olukorras.

Nextul/NE20237/9

Tootja NextTool
Mudel NE20237
Mõõdud peale voltimist 67,2 x 25,3 x 15,5 mm
Kaal 87 g ± 5 g
Funktsioonid käärid/noa/tangid/riputusavad/pudeliavaja/lamepeaga kruvikeeraja/suur kruvikeeraja/ristpeakruvikeeraja/kaardinõel/metallviil

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles