Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multifunktsionaalne TaoBar Nextool NE20231

Multifunktsionaalne TaoBar Nextool NE20231
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Nextool
Kauba ID: 1467738
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multifunktsionaalne avaja Nextool NE20231

Kas te ei taha raisata oma reisiseljakotis ruumi rasketele tööriistadele? Täna võite need unustada ja kõik olulised seadmed oma võtmete külge kinnitada võtmehoidja kujul. Nextool multifunktsionaalse avajaga saate hõlpsalt täita igapäevaseid töid nagu pudelite avamine, väikeste kruvide lahtikeeramine või pakendite avamine. Tänasest on kõik alati käe-jala juures!

Palju funktsioone väikeses tööriistas

Vaatamata oma väiksusele on Nextool avaja multifunktsionaalne tööriist, mis on abiks igapäevaste toimingute tegemisel. Sellest leiad muuhulgas kotiavaja, pudeliavaja või kruvikeeraja. Selle abiga saate lihtsalt pliiatsit teritada ja väikseimaid kruvisid lahti keerata. Lisaks toimib see võtmehoidjana, nii et teil on alati vajalikud tööriistad kaasas.

Kasutusmugavus

Nextool multifunktsionaalne avaja on kerge tööriist, mis kaalub vaid 16,1 grammi ja mida saab ühes käes kaasas kanda, kuna see on kokkuvolditav vaid 61 mm pikkuseks. See muudab selle kasutamise väga mugavaks. Kas soovite, et see oleks alati teiega kaasas? Miski ei saaks olla lihtsam! Lihtsalt kinnitage see oma võtmete külge ja olete alati igaks sündmuseks valmis.

Ohutus

Nextool on ka turvalisuse tagatis. Te ei pea enam muretsema, et teie pakend saab avamisel kahjustada. Pakiavaja pea on sisu kaitsmiseks ümardatud. Lisaks on tänu spetsiaalsele lukule mugavam ja turvalisem tööriistade kasutamine. Kas olete sattunud autoavariisse ja ei saa turvavööd lahti? Spetsiaalse tera abil saate neid probleemideta lõigata. Tänasest olete alati kaitstud.

Suurepärane kvaliteet

Multifunktsionaalne avaja Nextool on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. Käepide on valmistatud 20Cr13 metallisulamist ja tera 12C27. See tagab tööriista vastupidavuse ja tugevuse. Lisaks võid juba kastide avamisel unustada noale sattunud liimi- või teibijäägid. Selliste olukordade vältimiseks on tera kaetud tefloniga, mis muudab selle kasutamise veelgi mugavamaks.

Direktor Nextul
Mudel NE20231
Tera materjal Roostevaba teras 12С27
Käepideme materjal roostevaba teras 20Cr13
Avatud suurus 113 mm
Suletud suurus 61 mm
Kaal 16,1 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles