Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multifunktsionaalne põrkventiiliga pressimistööriist KEAB0 must

Multifunktsionaalne põrkventiiliga pressimistööriist KEAB0 must
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806258
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention KEAB0 multifunktsionaalne kaabli pressimistööriist põrkmehhanismiga (must).

Vention KEAB0 multifunktsionaalne tööriist on asendamatu seade elektri- ja telekommunikatsioonispetsialistide käes, aga ka isetegemise projektide jaoks. See sobib suurepäraselt mitte ainult kaablite kokkupressimiseks, vaid ka isolatsiooni eemaldamiseks ja lõikamiseks. Valmistatud ülitugevast kõrge süsinikusisaldusega terasest, tagab see mitte ainult vastupidavuse, vaid ka täpsuse ja töökindluse töö ajal.

Vention/KEAB0/5

Mitmekülgsus ühes tööriistas

Olenemata sellest, kas töötate võrgukaablite, telefonikaablitega või peate kaablit täpselt lõikama, on see tööriist teie jaoks. See sobib suurepäraselt pistikute ühendamiseks võrgukaablite (8P) või telefonikaablitega (6P ja 4P). Lisaks kaabli pressimisfunktsioonile saab seda kasutada ka isolatsiooni eemaldamiseks ja täppislõikamiseks, nii ümmarguste kui ka lamedate juhtmete jaoks. Nii ei pea keeruliste kaablimontaažitööde tegemiseks kätt mitme tööriista järele sirutama.Vention/KEAB0/1

Töötage ohutult ja tõhusalt

Nüüd saate teha oma tööd kiiremini, tõhusamalt ja ohutumalt, säästes samal ajal oma aega ja jõudu. Ventioni tööriistal on hoolikalt kavandatud käepide koos jõudu säästva mehhanismiga, mis muudab kaabli töö palju vähem väsitavaks. Tööriista kindel serv tagab kindla haarde ja täiendava ohutuse tööülesannete täitmisel.

Vention/KEAB0/4

Tootja Vention
Mudel KEAB0
Värv Must
Materjal Kõrge süsinikusisaldusega teras

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles