Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multifunktsionaalne printer Epson EcoTank L3250 Black

Multifunktsionaalne printer Epson EcoTank L3250 Black
Laos
  • 188.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 63 €
Kaubamärgid Epson
Kauba ID: 1452748
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Saage tuttavaks Usainiga - "Epsoni" Mtu grju meeskonna uue praktikandiga! Ta purustab mõtte, et kassetid on ainus viis tindiprinteri täitmiseks ja näitab, kui lihtne on EcoTanki printerit täita! Öelge kassettidega hüvasti ja säästke printimiskuludelt kuni 90%.

Säästke printimiskuludelt kuni 90% 1 Epson EcoTanki kassetivabade printeritega. Komplekti kuuluvad suure mahutavusega tindipudelid ning tänu isearendatud tindipudelile on sisseehitatud tindimahuteid lihtne uuesti täita. Ilma vahetatavate kassettide ja paindlike ühenduvusvõimalusteta sobib see printer suurepäraselt kõigile, kes otsivad kvaliteetseid väljatrükke uskumatult madala lehehinnaga.

Unustage kassett

Murevaba printimine kodus – iseseisvad tindimahutid võimaldavad tõrgeteta täitmist ning klapitavad pudelid on disainitud nii, et laaditakse ainult õigeid värve.

Msdiengi paindlikkus

Integreerige see printer lihtsalt oma olemasoleva kodutehnikaga ja printige mobiilseadmetest, tahvelarvutitest ja sülearvutitest 4 . Printerit saate juhtida ka nutiseadmest 4 , kasutades rakendust Epson Smart Panel. Printige dokumente ja fotosid, seadistage, jälgige ja otsige kõiki telefoni või tahvelarvutiga seotud funktsioone.

Püsiv kokkuhoid

See EcoTanki printer säästab kuni 90% printimiskuludest 1 ja kaasas on tint, mis kestab umbes kolm aastat 2 . Kasutades komplekti kuuluvat tinti, saate printida kuni 8100 mustvalget ja 6500 värvilist lehekülge 3 , samas kui tindipudeli vahetuskomplekt annab samaväärse koguse, mis vastab kuni 66 tindikassetile 1 .

Sisaldab dada funktsioone

Sellel on 100-leheline tagumine salv, ääristeta fotode printimine (kuni 10x15 cm) ja printimiskiirus kuni 10 lehekülge/min. 5 , siis saate teha palju ülesandeid ilma plm.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles