Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multifunktsionaalne nuga Nextool NE20096

Multifunktsionaalne nuga Nextool NE20096
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Nextool
Kauba ID: 1460358
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multifunktsionaalne nuga Nextool NE20096

Kas otsite väikest multifunktsionaalset tööriista? Sa just leidsid selle! Multifunktsionaalne nuga Nextool sobib sulle ideaalselt, kuna on varustatud lausa 10 erineva funktsiooniga. Asi on selles, et see oleks usaldusväärne kodutööde tegemisel ja muul viisil!

Suurepärane väike tööriist

Multifunktsionaalne nuga Nextool NE20096 on väike tööriist, mis on abiks paljudes asjades. See on varustatud 10 erineva funktsiooniga, sealhulgas nuga, köiekonks, raudkang, konserviavaja, Phillipsi kruvikeeraja, viil, käärid või kaardinõel. See tuleb kasuks mitte ainult remondi ajal, vaid ka puhkuse ajal, kuna sellel on ka telefonihoidja ja pudeliavaja.

Suurepärane kvaliteet

Nextool nuga on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis garanteerib selle vastupidavuse ja tugevuse. Lisaks on see kerge ja väikese suurusega, nii et saate selle hõlpsalt tasku pista ja matkale kaasa võtta. Te ei pea muretsema lõikehaavade pärast, sest sellel on spetsiaalne kaitsekate, mis tagab maksimaalse kaitse.

Direktor Nextul
Mudel NE20096
Funktsioonid Nuga / traadilõikurid / raudkang / konserviavaja / telefonihoidja / Phillipsi kruvikeeraja / viil / pudeliavaja / käärid / kaardinõel
Materjal 30Cr13, 20Cr13, ABS
Kaal 87±2g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles