Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multifunktsionaalne juhtmevaba laadija Mcdodo CH-1610

Multifunktsionaalne juhtmevaba laadija Mcdodo CH-1610
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1467301
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multifunktsionaalne juhtmevaba laadija Mcdodo CH-1610.

Mcdodo multifunktsionaalne laadija mitte ainult ei pikenda teie nutitelefoni laadimist, vaid toimib ka öövalgusti ja äratuskellana! See pakub laadimist maksimaalse võimsusega kuni 15 W. Lamp kiirgab pehmet sooja valgust, mis muudab õhtuse raamatulugemise nauditavamaks. Äratuskell võimaldab teil oma päeva kiiresti alustada, samas kui praktiline alus teeb telefoni kasutamise lihtsaks. Selle kasutamine ei valmista teile probleeme ja tänu kaasaskantavale kokkupandavale disainile ei võta see palju ruumi.

McDodo/CH-1610/3

Juhtmeta laadija

Nüüd ei võta nutitelefoni laadimine palju aega! Laadija tagab 7,5 W laadimise iPhone'idele ja 10 W Samsungi telefonidele. See toetab teiste seadmete kiirlaadimist kuni 15 W! Lisaks saate oma nutitelefoni paigutada mis tahes asendisse. Vertikaalne või võib-olla horisontaalne? Mcdodo laadija tuvastab teie seadme automaatselt olenemata selle asendist.

McDodo/CH-1610/4

Rohkem kui laadija

CH-1610 avaldab muljet oma mitmekülgsusega. Laadija põhi toimib edukalt öövalgusena, pakkudes pehmet valgustust näiteks õhtul raamatut lugedes. Selle kasutamine on väga lihtne: valguse sisse- või väljalülitamiseks puudutage seda. Siiski pole see veel kõik! Aksessuaar sobib suurepäraselt ka äratuskellaks. Seadistage äratus nii, et see ärataks teid hommikul pehme, väreleva valguse ja heliga. Kas soovite oma und veidi pikendada? Puudutage laadija alust ja äratus lülitub 10 minutiks edasilükkamisrežiimi.

McDodo/CH-1610/6

Pöörates tähelepanu detailidele

Laadija on loodud pöörates tähelepanu kõige väiksematele detailidele. Sellel on väike LED-ekraan, mis mitte ainult ei toimi kellana, vaid annab ka teada, kui äratus on sisse lülitatud või kui laadimine on pooleli. Lisaks reguleerib sisseehitatud andur ekraani heledust automaatselt vastavalt ruumis valitsevatele valgustingimustele. Libisemisvastased padjad tagavad vajaliku stabiilsuse ning tänu kokkupandavale disainile saad laadija kõikjale kaasa võtta.

McDodo/CH-1610/5
Tootja. McDodo
Mudel CH-1610
Värv Valge
Laadimisvõimsus 15 W / 10 W / 7,5 W / 5 W
Sisendvool 5V/2A, 9V/2A
Kaal 232 g
Mõõtmed 149 x 132 x 33 mm
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles