Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multibrackets M Projector Mount Pro HD 40kg valge

Multibrackets M Projector Mount Pro HD 40kg valge
Pole laos
  • 416.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 139 €
Kaubamärgid MULTIBRACKETS
Kauba ID: 1875287
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Multibrackets M Projector Mount Pro HD 40kg valge
Uuenduslike HD-kinnituste seeria projektori peenhäälestusvõimalustega kuni 40 kg kaaluvatele projektoritele.

M Projector Mount Pro HD 40 kg valge nutika peenhäälestusvõimalusega, mis võimaldab teil projektori hõlpsalt paigutada parima võimaliku seadistuse abil. Saate orienteeruda ja kallutada vastavalt geniaalsetele peenhäälestuse seadistustele, joondamisele 3-teljelise nurga all, X, Y ja Z. Mudelil on integreeritud kaablihaldus ja peenhäälestus, kui projektor on paigas. Sellel projektorikinnitusel on projektori suhtes minimaalne pindala, mis on hea selleks, et see ei jääks projektori lähedusse kuumust kinni, mis ei vähenda projektori lampide eluiga.

Sisseehitatud peenhäälestuse reguleerimise tehnoloogia pakub lihtsamat positsioneerimist. Nii saate pärast projektori paigaldamist olla kindel, et see on hästi tasakaalustatud. See mitte ainult ei säästa paigaldusaega, vaid annab ruumi ka võimalikele muudatustele selles, millist projektorit kasutatakse või kuidas projektoriekraan on paigutatud. See on ideaalne, kui eeldate tulevikus projektorite vahetust. Projektorit hoidvad käed on liigendatud ja teleskoopsed, et sobitada enamikku projektorimudeleid.

Multibrackets Projector Ceiling Mount HD 40kg mudelid, reguleeritavad 150-1000 mm, pakub juhtivat projektorikinnitust kuni 40kg lakke paigaldamiseks.Multibrackets M Projector Mount Pro HD 40kg valge. Kinnitustüüp: Lakke, Maksimaalne kandevõime: 40 kg, Toote värv: Valge. Kaal: 8,5 kg, Pakendi laius: 310 mm, Pakendi sügavus: 520 mm. Saadetise (sisemine) korpuse laius: 54 cm, Saatmiskorpuse (sisemine) pikkus: 62 cm, Saadetise (sisemine) korpuse kõrgus: 25 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles