Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multibrackets M Deskmount Gas Spring Dual Black

  • 176.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 59 €
Kaubamärgid MULTIBRACKETS
Kauba ID: 1875526
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Asetage LCD-ekraan hõlpsalt ümber. Paindlik, klanitud ja voolujooneline M Deskmount Gas Spring Dual vabastab ruumi ja võimaldab ekraani positsioneerida, et suurendada tootlikkust. Üles, alla, edasi ja tagasi on nüüd ainult teie valiku küsimus.
Lõpuks on võimalik saavutada mugavus, ergonoomika ja ökonoomsus. M Deskmount Gas Spring Duali abil saate ekraani hõlpsalt oma kindlasse tööasendisse seada. Nii säästate selga, kaela ja silmi. M Deskmount Gas Spring Dual on teie uus kontoripartner, mis pakub suuremat paindlikkust. M Deskmount Gas Spring Dual töötab hästi ja peaaegu kõik turul olevad standardsed LCD-ekraanid toetavad VESA standardeid, mille kohaselt hoitakse 75/100 mm ekraani kaal alates 1 kg kuni 9 kg.

Ergonoomika
Vale tööasendi kasutamine, näiteks arvutiekraan, mis ei ole silmade kõrgusel, võib põhjustada nii kaela kui ka silmade pinget. Pikaajaliselt võib see põhjustada tõsiseid seljaprobleeme.
Meie hästi disainitud suure jõudlusega monitori alus pakub laias valikus funktsioone, mida selle konkurentsivõimelise hinnataseme juures harva nähakse. Käepide on kergesti reguleeritav, võimaldades teil töötada mugavamas, ergonoomiliselt õiges tööasendis, istudes või püsti.Multibrackets M Deskmount Gas Spring Dual Black. Kinnitus: Klamber, Maksimaalne kandevõime: 18 kg, Minimaalne ekraani suurus: 38,1 cm (15"), Maksimaalne ekraani suurus: 68,6 cm (27"), Minimaalne VESA kinnitus: 75 x 75 mm, Maksimaalne VESA kinnitus: 100 x 100 mm . Kõrguse reguleerimine, Kaldenurga vahemik: -90 - 90°. Toote värv: must, hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles