Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multibrackets M Deskmount Basic Single

  • 82.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 27.66 €
Kaubamärgid MULTIBRACKETS
Kauba ID: 1761011
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Paindlik, klanitud ja voolujooneline M Desktopmount Basic Single vabastab ruumi ja võimaldab ekraani positsioneerimist suurema tootlikkuse saavutamiseks. Asetage LCD-ekraan hõlpsalt ümber. Üles, alla, ette või taha kallutamine on vaid eelistuse küsimus.
Nüüd on lõpuks võimalik saavutada mugavus ja ergonoomia. M Desktopmount Basic Single'iga saate ekraani hõlpsalt oma kindlasse asendisse seada. Nii säästate selga, kaela ja silmi.
M Desktopmount Basic Single on teie uus kontoripartner, mis pakub suurt paindlikkust ja hõlpsat reguleerimist ning töötab peaaegu kõigi turul olevate LCD-ekraanidega, mis toetavad VESA standardeid 75/100 mm, hoides ekraani kaalu kuni 10 kg.

Ergonoomika
Vale tööasendi kasutamine pikema aja jooksul, näiteks arvutiekraan, mis ei ole silmade kõrgusel, võib põhjustada nii kaela kui ka silmade pinget. Pikaajaliselt võib see põhjustada tõsiseid seljaprobleeme.
Meie hästi disainitud suure jõudlusega monitori kinnitus pakub laias valikus funktsioone, mida selle konkurentsivõimelise hinnataseme juures harva nähakse. VESA kinnitus on hõlpsasti reguleeritav, võimaldades teil töötada mugavamas, ergonoomiliselt õiges tööasendis, istudes või püsti.Multibrackets M Deskmount Basic Single. Maksimaalne kaal: 10 kg, Minimaalne ekraani suurus: 38,1 cm (15"), Maksimaalne ekraani suurus: 68,6 cm (27"), Minimaalne VESA kinnitus: 75 x 75 mm, Maksimaalne VESA kinnitus: 100 x 100 mm. Kõrguse reguleerimine, Pöördenurga vahemik: -45 - 45°, Kaldenurga vahemik: -45 - 45°. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles