Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Multi-tööriist MiniSailor Nextool NE20156

Multi-tööriist MiniSailor Nextool NE20156
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Nextool
Kauba ID: 1460356
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Multitööriist MiniSailor Nextool NE20156

Kas soovite, et vajalikud tööriistad oleksid alati kaasas? MiniSailor Nextool multitööriist on just teie jaoks. Saate seda kasutada kuni 10 viisil, muutes selle kasulikuks enamiku igapäevaste toimingute jaoks. Lisaks saate multitööriista oma võtmete külge kinnitada, et see oleks alati käepärast.

Mitmekordne tööriist

MiniSailor Nextool multitööriist on varustatud 10 lisaseadmega, mistõttu on see kasulik enamiku majapidamistööde ja väiksemate remonditööde puhul. Muuhulgas on see kasulik SIM-kaardi telefonist eemaldamisel, juhtmete lõikamisel või pudelite avamisel. Veelgi enam, tänu väikesele suurusele saate selle kinnitada oma võtmete külge ja hoida seda alati käepärast.

Suurepärane kvaliteet

Multitööriist Nextool on valmistatud kvaliteetsest 420J2 roostevabast terasest, mistõttu on see väga vastupidav ja vastupidav. Lisaks on noal kõva tera >HRC50, mis tähendab, et saab probleemideta hakkama ka puidu hööveldamisega. See tööriist sobib ühtviisi hästi kasutamiseks nii kodus kui ka reisil olles.

Direktor Nextul
Mudel NE20156
Voldimata suurus 105 × 62 mm
Volditud suurus 67,2×25,3×15,5 mm
Kaal 84±2g
Materjal Roostevaba teras 420J2
Funktsioonid Tangid / Standardtangid / Peentraadilõikurid / SIM-kaardi tangid / Lamedapeaga kruvikeeraja / Phillipsi kruvikeeraja / Käärid / Pudeliavaja / Konserviavaja / Nuga

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles