Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MSI Sword 17 HX B14VFKG-008NL Intel® Core™ i9 i9-14900HX sülearvuti 43,2 cm (17) Full HD+ 16 GB DDR5-SDRAM 1 TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 Wi-Fi 6E (808) Windows111a Home (802).

MSI Sword 17 HX B14VFKG-008NL Intel® Core™ i9 i9-14900HX sülearvuti 43,2 cm (17) Full HD+ 16 GB DDR5-SDRAM 1 TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 Wi-Fi 6E (808) Windows111a Home (802).
Pole laos
  • 2 117.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 706 €
Kaubamärgid MSI
Kauba ID: 1895669
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
JÄRGMISE MÄNGUKOGEMUSE Ümberkujundamine:
Sword-seeria sai legendaarse ümberkujunduse uhiuue kosmosehalli korpusega, säilitades samas sama elegantse profiili ja tugeva jahutuse. Koos Intel® Core™ i7 protsessoriga 14700HX ja GeForce RTX™ 40 seeria graafikaga kasutab nõiutud rüütel nüüd veelgi tugevamat relva. Pane end selle maagilise artefakti abil üles ja ületa oma vastane!

MÄNGUJATE SUURED SOOVITUSED
INTEL® CORE™ i7 PROTSESSOR 14700HX
Olenemata sellest, kas olete keset eepilisi lahinguid oma lemmikmängudes, avastate tohutuid virtuaalseid valdkondi või voogesitage oma mängu üle maailma, on võimas Intel® Core™ i7 protsessor 14700HX parim mängukaaslane, mis tagab, et saate sujuvalt nautida , viivituseta mängimine ja avage oma mänguseadme kogu potentsiaal.

GEFORCE RTX 40 SERIA SÜLEarvutid VÄGA KIIRE
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria sülearvuti GPU-d toidavad mängijatele ja loojatele mõeldud maailma kiireimaid sülearvuteid. Ehitatud ülitõhusa NVIDIA Ada Lovelace'i arhitektuuriga, toovad need tehisintellekti toega DLSS 3 abil jõudluses suure hüppe ja võimaldavad elutruud virtuaalmaailmad koos täieliku kiirjälgimisega. Lisaks optimeerib Max-Q tehnoloogiate komplekt süsteemi jõudlust, võimsust, aku kasutusaega ja akustikat, et saavutada maksimaalne tõhusus.

AI-TOITEGA JÕUDLUS JA ELUTUSLIK GRAAFIKA*
Tehke tehisintellekti toega DLSS 3 abil mängude ja loominguliste rakenduste jõudluses hüpe ning looge elutruud virtuaalsed maailmad koos täieliku kiirjälgimisega.

KIIRTE JÄLGIMINE HÜPERREALISTLIK. HÜPERKIIRE.
Ada arhitektuur vallandab kiirte jälgimise täieliku hiilguse, mis simuleerib valguse käitumist reaalses maailmas. RTX 40 seeria ja kolmanda põlvkonna RT-tuumade võimsusega saate kogeda uskumatult üksikasjalikke virtuaalmaailmu, mida pole kunagi varem olnud.

OPTIMISEERITUD VÕIMSUS JA JÕUDLUS
NVIDIA Max-Q on täiustatud AI-toega tehnoloogiate komplekt, mis optimeerib teie süsteemi maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks. See võimaldab ülikiireid sülearvuteid, mis on õhukesed, vaiksed ja millel on hämmastav aku kasutusiga.

NÜÜD VEELGI TARKAM
MSI sülearvutid kiirendavad nüüd tööd ja mängivad veelgi kiiremini ja tõhusamalt kui kunagi varem. Nende standardvarustuses on eksklusiivne MSI intelligentne tehnoloogia, mis suudab pakkuda täiesti uusi intelligentseid funktsioone, viies automaatse häälestamise täiesti uuele tasemele.

MSI AI mootor
MSI AI Engine suudab parima jõudluse saavutamiseks tuvastada kasutaja stsenaariume ja kohandada automaatselt riistvarasätteid. Lihtsate AI häälestatud režiimide ja ressursside abil saate keskenduda olulistele asjadele, nagu loomine, töö ja meelelahutus.

MSI AI kunstnik
Looge MSI AI Artistiga pilte otse oma sülearvutisse. Saate luua rikkalikke pilte lühemate viipadega ja luua piltide sees sõnu. MSI AI Artist pakub vapustavat pildikompositsiooni, mille tulemuseks on realistlikud ja hämmastavad visuaalid. Looge ja inspireerige täiesti uuel tasemel.

VÄLJAMATUD VISUAALID
240 Hz QHD+ IPS-taseme ekraaniga, mis katab 100% DCI-P3 värviruumi, saate nautida kõige sujuvama kvaliteediga karget erksat sisu. 16:10 kuldse suhtega ekraan laiendab vaadet veelgi, pakkudes tipptasemel visuaalset kogemust.

VALGUSTAGE MÄNGUSTIILIGA
Kogege mängusülearvutite arengut Sword-seeria täiendatud 24-tsoonilise RGB-klaviatuuriga. Läbipaistvad WASD-klahvid on sukeldatud erksatesse toonidesse, mis tõstavad mängu. Valgustage oma maailma stiili ja uuendustega.

ERAKORRALINE juhtmevaba kogemus
Uusim Wi-Fi 6E pakub hämmastavat kiirust, säilitades samal ajal võrgu sujuva ja stabiilsena isegi siis, kui jagate võrku paljude kasutajatega.

ÜMBER KUJUNDATUD MAX JAHUTUMISEKS
Uus 6 väljalaskega jahutusava võimaldab õhuvoolude mitmesuunalist väljavoolu tõhusamaks jahutuseks koos jagatud toruga, millel on 5 soojustoru CPU ja GPU vahel, suurem termotorude siseläbimõõt ja MSI eksklusiivne termomääre, et tagada maksimaalne jõudlus. ekstreemsete mängude all.

KIIRUSE TIIRES
DDR5 mäluga nihutage oma süsteemi piire nagu ei kunagi varem. Viib kiirendatud jõudluseni sülearvuti kõigis aspektides.

SUUREM KIIRUS, VÄIKSEM LATENTSUS
Uuel Swordi seerial on 2 SSD-pesa, mis toetavad 1x PCIe Gen 5 ja 1x PCIe Gen 4, avades veelgi kiirema R/W kiiruse ja väiksema latentsusaja teie mängu ja igapäevaste toimingute jaoks.

NII MUUSIKA PEAKS OLEMA
Sukelduge kadudeta muusikasse ja nautige kõrge eraldusvõimega heli esmaklassilist helikvaliteeti.

TÕSENDAGE OMA HELI
Kogege ja kuulake heli nii, nagu see oli ette nähtud, ja jagage seda Nahimici mängusisese 3D ruumilise heli ja heli jagamisega Bluetoothi kaudu.

HANKIGE KÕIK PUHVID
Eksklusiivne MSI keskus aitab teil oma MSI sülearvutit juhtida ja kohandada nii, nagu soovite.

MÄNGIGE MOBIILMÄNGE KONSOOLINA KONTROLLERIGA
MSI APP Player, mis on välja töötatud eksklusiivses koostöös BlueStacksiga, pakub sujuvat mängukogemust mobiilsete mängude ja arvuti vahel.MSI Sword 17 HX B14VFKG-008NL. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i9, protsessori mudel: i9-14900HX. Ekraani diagonaal: 43,2 cm (17"), HD tüüp: Full HD+, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 1 TB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 4060. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home Toote värv: hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles