Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MSI Modern 15 B12M-412NL Intel® Core™ i7 i7-1255U sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Home Must

MSI Modern 15 B12M-412NL Intel® Core™ i7 i7-1255U sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Home Must
Pole laos
  • 889.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 296.66 €
Kaubamärgid MSI
Kauba ID: 1877551
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MSI sülearvuti – kaasaegne 15
Avastage uus peatükk elus uue Modern-seeria sülearvutiga. Õhuke, võimas ja stiilne Modern seeria on siin, et lisada teie igapäevasele tootlikkusele elegantsi. Alustage oma kirge siit.

Lorraine Sorlet
Lorraine Sorlet on prantsuse kunstnik, kes loob illustratsioone ja maale, saades inspiratsiooni oma igapäevasest Pariisi meelelahutusest. Lorraine’i loomingus on näha, kuidas seda õhutavad tema universumi hellus, kütkestavad, humoorikad ja julged värvid.

Lorraine'i erksate ja graatsiliste kunstiteostega teeme koostööd, et kohandada kaasahaaravat Modern seeria visuaali, et anda inspiratsiooni armastusest, tööst ja reisimisest. Näete, et sülearvutist saab aken, mis aitab inimestel ellu viia oma unistusi ja stiili, valida oma lemmikud ja siseneda täiesti uude eluetappi koos Modern sarjadega.

Võtke tähelepanu keskpunktis
Klassikaline must stiilis oma salapärases võlus. Et kohtuda rohkemate erinevate tegelastega, pakume mudelil Modern 14 ka Urban Silver varianti. Te esindate esirinda ja juhite stiilselt millal, kus ja kuidas soovite.

Elav disain
Unustage tavaline, võtke omaks moodne.
Selle ainulaadne, õhuke ja klanitud disain on sileda viimistlusega koos kõige vajalikuga juba enne kaane avamist.

Vapustav esitus
Modern Series sisaldab uusimat 12. põlvkonna Intel® Core™ i7 protsessorit ja Intel® Iris® Xe graafikat, mis pakub suuremat jõudlust mitme ülesande täitmisel ja meelelahutusel. Eriti koos Intel® Iris® Xe graafikaga pakub see jõudlust teie igapäevase tootlikkuse suurendamiseks.

Puudutage. Klõpsake. Pühkige.
Modern seeria hoiab teie töövoo käimas tänu suurendatud puuteplaadile, millel on sujuv ja tundlik sõrmeotsaga juhtimine. 180° tasapinnaline ja Flip-n-Share funktsioon võimaldavad teil ekraani jagamiseks ühe klõpsuga produktiivsema tööruumi jaoks. Optimeeritud 1,5 mm klahvikäik muudab tippimise ergonoomilisemaks. Tänu täissuuruses taustvalgustusega klaviatuurile saate töötada pimedas keskkonnas.

Reisige hõlpsalt
Äärmiselt kaasaskantava ja üliõhukese šassiiga, mis kaalub 1,7 kg, on Modern 15 kerge sülearvuti, mis on loodud ülima mobiilsuse ja stiilse välimuse tagamiseks kõikjal, kuhu lähete.

Kõik pordid, mida vajate
Modern 15 pakub kõiki vajalikke porte, USB-A, USB-C, Micro SD ja HDMI-ga. Saate laadida seadmeid samaaegselt ühendades.

Kuulmis eufooria
Sukelduge oma lemmikmuusikasse Modern sarjade saatel südalinnas ja kogege heli nii, nagu see on ette nähtud. Võimalus toetada kuni 24-bitist / 192 kHz diskreetimist, olgu see siis stuudios või otseülekandes. Saate 100% tõelisest helist, lihtsalt tunnetage seda. Tantsi sellega. Laulge sellega.

MSI Center Pro
Teie mitme ülesande täitmiseks viib MSI Center Pro optimeerimise järgmisele tasemele hõlpsalt reguleeritavate süsteemirežiimide ja ressurssidega mitmesuguste stsenaariumide ja vajaduste jaoks.

Sõjalise klassi vastupidavus
Parimatest parima tagamiseks vastab toode MIL-STD-810G sõjalisele standardile töökindluse ja vastupidavuse osas. MSI püüdleb alati professionaalsuse poole maailma juhtiva tehnoloogiaga.MSI Modern 15 B12M-412NL. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1255U. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Operatsioonisüsteem: Windows 11 Home Toote värv: Kaal: 1,7 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles