Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MSI Katana 15 B13VGK-1808NL Intel® Core™ i7 i7-13620H sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD 16 GB DDR5-SDRAM 1 TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4070 Wi-Fi 6 (802.11a Home Black)

MSI Katana 15 B13VGK-1808NL Intel® Core™ i7 i7-13620H sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD 16 GB DDR5-SDRAM 1 TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4070 Wi-Fi 6 (802.11a Home Black)
Pole laos
  • 1,544.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 515 €
Kaubamärgid MSI
Kauba ID: 1877451
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kaitske oma au ja alistage vaenlased. Äratage oma sisemine jõud ja pärige draakoni tahe. Sinu käes on iidse jõuga voolav Draakoni tera, millele on graveeritud tuuleruunid. Lööge maha kõik teie teel olevad vaenlased legendaarse Katana 15 B12V teraga.

MITMETUUMISE ARHITEKTUURI TAASLEIIUTAMINE
Katana 17 B12U on varustatud uusima 12. põlvkonna Intel® Core™ i7 protsessoriga, millel on jõudluse ja tõhususe tuumadega funktsioonid, mis pakuvad enneolematut tõuget multitegumtöös ja rasketes mängudes.

GEFORCE RTX™ 40-SERIA SÜLEVERID
KIIRESTI
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria GPU-d on mängijate ja loojate jaoks ülikiired. Nende toiteallikaks on ülitõhus NVIDIA Ada Lovelace arhitektuur, mis tagab hüppe nii jõudluses kui ka tehisintellektil töötavas graafikas. Kogege elutruid virtuaalmaailmu kiirjälgimise ja ülikõrge FPS-i madalaima latentsusajaga mängimise abil. Avastage revolutsiooniliselt uusi viise loomiseks ja enneolematut töövoo kiirendamist.

AI-TOITEGA JÕUDLUS
JA ELUSARNE GRAAFIKA*
Tehke tehisintellekti toega DLSS 3 abil mängude ja loominguliste rakenduste jõudluses suur hüpe ja looge elutruud virtuaalsed maailmad koos täieliku kiirjälgimisega.

KIIRTE JÄLGIMINE
HÜPERREALISTLIK. HÜPERKIIRE.
Ada arhitektuur vallandab kiirte jälgimise täieliku hiilguse, mis simuleerib valguse käitumist reaalses maailmas. RTX 40 seeria ja kolmanda põlvkonna RT-tuumade võimsusega saate kogeda uskumatult üksikasjalikke virtuaalmaailmu, mida pole kunagi varem olnud.

OPTIMISEERITUD VÕIMSUS JA
ESITUS
NVIDIA Max-Q on täiustatud AI-toega tehnoloogiate komplekt, mis optimeerib teie süsteemi maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks. See võimaldab ülikiireid sülearvuteid, mis on õhukesed, vaiksed ja millel on hämmastav aku kasutusiga.

VÄKSKIIRE JA SULE EKRAAN
144 Hz IPS-taseme ekraani rabava visuaali ja sujuva värskendussagedusega ei jää kunagi ühtegi võtet maha.

VALGUSTAGE MÄNGUSTIILIGA
Katana seeria on varustatud 4-tsoonilise RGB-klaviatuuriga, millel on valgustatud WASD ja spetsiaalselt disainitud klahvikorgid. Nautige värvilist valgust, mis särab nagu impulssenergia, pakkudes teile kaasahaaravat ja stiilset mängukogemust!

REFORGED JAHUTUSLAHUS
CPU & GPU JAGATUD TORU DISAINIGA
Tutvustame uut Shared-Pipe'i disaini, soojustoru, mis on kinnitatud nii protsessorile kui ka GPU-le. Shared-Pipe võib parandada soojusvõimsust, eriti vabastades protsessori jõudluse! MSI Cooler Boost 5 abil saavad mängijad vabalt avastada üha keerulisemaks muutuvat mängumaailma.

LÖÖB KIIREMINI
Suurendage jõudlust kõigil tasanditel DDR5 mälu kiirema lugemis-/kirjutuskiirusega.

NAGU MAAGIC LAADIMISKIIRUS
Äärmiselt suure jõudlusega ja kuni 7,88 GB/s ribalaiusega PCIe Gen 4 võimaldab kasutajatel kiire valgustuskiirusega laadida mis tahes mänge ja ülesandeid.

NII MUUSIKA PEAKS OLEMA
Sukelduge kadudeta muusikasse ja nautige kõrgresolutsiooniga heli esmaklassilist helikvaliteeti.

TÕSENDAGE OMA HELI
Kogege heli nii, nagu see oli ette nähtud, ja jagage seda Nahimici mängusisese 3D ruumilise heli ja heli jagamisega Bluetoothi kaudu.

HANKIGE KÕIK PUHVID
Eksklusiivne MSI keskus aitab teil oma MSI sülearvutit juhtida ja kohandada nii, nagu soovite.

MSI APP Player
MSI APP Player, mis on välja töötatud eksklusiivses koostöös BlueStacksiga, pakub sujuvat mängukogemust mobiilsete mängude ja arvuti vahel.MSI Katana 15 B13VGK-1808NL. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, protsessori mudel: i7-13620H. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 1 TB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 4070. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles