Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MSI GEFORCE RTX 4070 TI SUPER 16G EXPERT graafikakaart NVIDIA 16 GB GDDR6X

  • 1 026.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 342.33 €
Kaubamärgid MSI
Kauba ID: 1895330
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Expert seeria graafikakaardid on loodud silma paistma. Push-pull õhuvoolusüsteem suunab sisemise soojuse kas graafikakaardilt eemale või sellest väljapoole, et parandada GPU jahutust. Alumiiniumisulamist korpus annab vastupidavuse ja stabiilsuse, jättes samal ajal rafineeritud välimuse, mis rõhutab esmaklassilist graafikakaardi disaini.

FLOW FROZR TERMILINE DISAIN
MSI Flow Frozr tehnoloogia täiustab graafikakaardi jahutust optimaalse GPU jõudluse tagamiseks ja võib aidata soojust hajutada kogu süsteemis, kui see väljutab sooja õhu läbi tagumise IO.

PEEN KÄSITÖÖ, PREMIUM KVALITEET
Alumiiniumsulamist hoolikalt valmistatud ja täpse viimistlusega kujundatud EXPERT graafikakaart on kvaliteetsete materjalide ja rafineeritud esteetikaga, tagades kvaliteetse välimuse.

TIP-KLASSI KOMPONENT JA OPTIMISEERIMINE
Tipptasemel komponentide ja optimeeritud disainiga EXPERT graafikakaardi eesmärk on saavutada suurepärane töökindlus ja stabiilsus, maksimeerides samal ajal jõudlust maksimaalse potentsiaalini.
MSI GEFORCE RTX 4070 TI SUPER 16G EXPERT. Graafikaprotsessorite perekond: NVIDIA, Graafikaprotsessor: GeForce RTX 4070 Ti SUPER, Protsessori sagedus: 2685 MHz. Diskreetgraafikakaardi mälu: 16 GB, Graafikakaardi mälutüüp: GDDR6X, Mälusiin: 256 bitti. Maksimaalne eraldusvõime: 7680 x 4320 pikslit. DirectX versioon: 12 Ultimate, OpenGL versioon: 4.6. Liidese tüüp: PCI Express 4.0. Jahutustüüp: aktiivne, ventilaatorite arv: 1 ventilaator

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles