Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MSI Gaming Raider GE68 HX 14VIG-415N sülearvuti 40,6 cm (16 tolli) UHD+ Intel® Core™ i9 i9-14900HX 32 GB DDR5-SDRAM 2 TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4090 Wi-Fi 7 (802) Windows111be.

  • 4 215.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 1405.33 €
Kaubamärgid MSI
Kauba ID: 1877717
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Raider GE68 HX 14V
Sama kütkestav kui must auk, Raider GE68 HX 14V tõmbab teid endasse, kutsudes teid süvenema mängude tõelisse olemusse. Raideri seeria, mis on täis tipptasemel tehnoloogiat ja lummavat maatriksvalgustust, pakub tipptasemel spetsifikatsioone, mida otsite. Astuge tähelepanu keskpunkti ja nautige võidurõõmu.

MÄNGUJATE SUURED SOOVITUSED
KUNI INTEL® CORE™ i9 PROTSESSORI 14900HX
Tutvustame mängude jõudluse võimsust – võimas Intel® Core™ i9 protsessor 14900HX, mis on loodud teie mängukogemuse viimiseks järgmisele tasemele. Tänu suurele tuumade arvule ja suurele taktsagedusele on see mänguprotsessor loodud pakkuma kiirust ja reageerimisvõimet, mida mängijad ihkavad.

GEFORCE RTX 40 SERIA SÜLEarvutid VÄGA KIIRE
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria GPU-d on mängijate ja loojate jaoks ülikiired. Nende toiteallikaks on ülitõhus NVIDIA Ada Lovelace arhitektuur, mis tagab hüppe nii jõudluses kui ka tehisintellektil töötavas graafikas. Kogege elutruid virtuaalmaailmu kiirjälgimise ja ülikõrge FPS-i madalaima latentsusajaga mängimise abil. Avastage revolutsiooniliselt uusi viise loomiseks ja enneolematut töövoo kiirendamist.

AI-TOITEGA JÕUDLUS
JA ELUSARNE GRAAFIKA
Tehke tehisintellekti toega DLSS 3 abil mängude ja loominguliste rakenduste jõudluses suur hüpe ja looge elutruud virtuaalsed maailmad koos täieliku kiirjälgimisega.

KIIRTE JÄLGIMINE
HÜPERREALISTLIK. HÜPERKIIRE
Ada arhitektuur vallandab kiirte jälgimise täieliku hiilguse, mis simuleerib valguse käitumist reaalses maailmas. RTX 40 seeria ja kolmanda põlvkonna RT-tuumade võimsusega saate kogeda uskumatult üksikasjalikke virtuaalmaailmu, mida pole kunagi varem olnud.

OPTIMISEERITUD VÕIMSUS JA
ESITUS
NVIDIA Max-Q on täiustatud AI-toega tehnoloogiate komplekt, mis optimeerib teie süsteemi maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks. See võimaldab ülikiireid sülearvuteid, mis on õhukesed, vaiksed ja millel on hämmastav aku kasutusiga.

NÜÜD AI-ga
MSI sülearvutid kiirendavad rakendusi kiiremini ja tõhusamalt kui kunagi varem. Nende standardvarustuses on eksklusiivne MSI intelligentne tehnoloogia, mis suudab pakkuda täiesti uusi tehisintellekti funktsioone, viies automaatse häälestamise täiesti uuele tasemele.

MSI AI mootor
MSI AI Engine suudab tuvastada kasutaja stsenaariume ja parima jõudluse saavutamiseks automaatselt kohandada riistvara sätteid. Lihtsate AI häälestatud režiimide ja ressursside abil saate keskenduda olulistele asjadele, nagu loomine, töö ja meelelahutus. Kaasa arvatud uus AI Noise Cancellation Pro, saate nautida kristallselget heli ka mürarikkas keskkonnas.

MSI AI kunstnik
Looge MSI AI Artistiga pilte otse oma sülearvutisse. Saate luua rikkalikke pilte lühemate viipadega ja luua piltides sõnu. MSI AI Artist pakub vapustavat pildikompositsiooni, mille tulemuseks on realistlikud ja hämmastavad visuaalid. Looge ja inspireerige täiesti uuel tasemel.

MSI OVERBOOST ULTRA TECHNOLOGY
Isegi kui äärmuslik töökoormus nõuab täisprotsessori ja GPU ressursse, pakub MSI OverBoost Ultra tehnoloogia maksimaalset kombineeritud jõudlust või maksimaalset võimendust kõigi 8 P-tuuma puhul, kui vaja on ainult CPU-d.

INNOVATIIVNE JAHUTUSLAHENDUS
Kohandatud soojuslahendused nii CPU kui ka GPU jaoks on saavutatud uusima Cooler Boost 5 disainiga. Suuremate ventilaatorite ja laiemate soojustorudega tagab see optimaalse jõudluse intensiivsete mänguseansside ajal.

SÜÜDA NEID VALGUST
Raider GE68 HX 14V maatriksvalgusriba disainiga Mystic Light on RGB-valgustuse muutja. Maatriksvalgusriba esitleb tehnoloogia ja tuleviku uut esteetikat. 16,8 miljoni värviga saab see isikupärastada valgustust ja luua mängijatele mänguõhkkonna.

VÄLJAMATUD VISUAALID
MSI mänguri sülearvutid on kohandatud mängijatele. Kõrge eraldusvõime ja kiire värskendussagedusega kogege elutruud mängimist ja sujuvat mängu.

KIIRE KOMBO
Raideri seerias on ülim kombinatsioon andmeedastusliidest ja kõige laiemast ribalaiusest, et saavutada konkurentsitu kogemus.

NII MUUSIKA PEAKS OLEMA
Sukelduge kadudeta muusikasse ja nautige Raider GE68 HX esmaklassilist helikvaliteeti. Kogege ja kuulake heli nii, nagu see oli ette nähtud.

WI-FI 7 VALMIS
Wi-Fi 7 pakub mitme gigabiti jõudlust, saavutades 5 ja 6 GHz ühenduste tippkiiruse 5,8 Gbps. 320 MHz kanali ribalaiusega tagab see märkimisväärse läbilaskevõime. Nautige ülimadalat 2 ms latentsust ja värinavaba kogemust mitmel lingil. 6 GHz spekter pakub täiustatud jõudluseks lisavõimsust.

KINNITAV TURVALISUS
Suurendage privaatsust ja turvalisust veebikaamera katikuga, võimaldades kasutajatel sülearvuti kaamera füüsiliselt blokeerida ja nautida kaitstud kasutuskogemust.

HANKIGE KÕIK PUHVID
Eksklusiivne MSI keskus aitab teil oma MSI sülearvutit juhtida ja kohandada nii, nagu soovite.

MSI APP PLAYER
MSI APP Player, mis on välja töötatud eksklusiivses koostöös BlueStacksiga, pakub sujuvat mängukogemust mobiilsete mängude ja arvuti vahel.

SEELSERIES GG
Muutke oma klaviatuur käsukeskuseks, ühendades mitu klahvi üheks klahvikäsuks, ja sünkroonige kõigi SteelSeriesi hammasrataste vahel

PÄEV ÖÖ AKU
99,9 Wh aku mahutavus on täis seaduslikku lennupiirangut. Kasutage seda pikema tööajaga kõikjal.

TÄIELIK TUGI KÕIKIDE VÕIMALUSTE KOHTA
Raider GE68 HX 14V on varustatud kõige täiuslikumate I/O-portidega, mis toetavad igasugust andmeedastust või kuvaväljundit. Mängijatele sülearvuti kasutamisel maksimaalne paindlikkus.MSI Gaming Raider GE68 HX 14VIG-415N. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i9, Protsessori mudel: i9-14900HX, Protsessori sagedus: 2,2 GHz. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: UHD+, Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2400 pikslit. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 2 TB, Salvestusmeedia: SSD. Diskreetne graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 4090. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles