Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MSI Cyborg 15 AI A1VEK-019NL Intel Core Ultra 7 155H sülearvuti 39,6 cm (15,6) Full HD 16 GB DDR5-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4050 Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Home Black

  • 1 443.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 481.33 €
Kaubamärgid MSI
Kauba ID: 1877131
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
KÜBER-UP!
Evolutsiooni järgmine faas on käes: sukelduge küberpungi stiilis mängude maailma, muutke oma ulmemood ja mängige oma vastast revolutsioonilise riistvaraga üle. Futuristliku mehhaniseeritud väliskujundusega Cyborg 15 AI A1V on loodud olema kõige murrangulisem, avangardseim mänguri sülearvuti.

VAATA LÄBI DISAIN
Klaviatuuri ja šassii poolläbipaistvad osad võimaldavad teil näha läbi sisemiste osade. Küberneetiliste kujunduste ja ülalt alla keelega Cyborg Series kujutleb uuesti, mida tulevik endaga kaasa toob.

JÄRGMISE GENEERIJA HÜBRIIDJÕUDLUS Kuni Intel® Core ™ Ultra 7 protsessorini 155H
Selle välkkiire töötluskiirusega, millel on Inteli esimene integreeritud NPU energiatõhusaks tehisintellekti kiirendamiseks ja sülearvuti kohta kohalike järelduste tegemiseks. Uusim Intel® Core™ Ultra 7 protsessor 155H on mängu muutja. Olenemata sellest, kas tegelete mängude, sisu loomise või raske multitegumtööga – see on teie pilet sujuvale ja suure jõudlusega arvutikogemusele.
6 P-südamikku
8 E-südamikku
2 väikese võimsusega E-südamikku

GEFORCE RTX 40-SERIA SÜLEarvutid VÄGA KIIRE
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria sülearvuti GPU-d toidavad mängijatele ja loojatele mõeldud maailma kiireimaid sülearvuteid. Ehitatud ülitõhusa NVIDIA Ada Lovelace'i arhitektuuriga, toovad need tehisintellekti toega DLSS 3 abil jõudluses suure hüppe ja võimaldavad elutruud virtuaalmaailmad koos täieliku kiirjälgimisega. Lisaks optimeerib Max-Q tehnoloogiate komplekt süsteemi jõudlust, võimsust, aku kasutusaega ja akustikat, et saavutada maksimaalne tõhusus.

NÜÜD AI-ga
MSI sülearvutid kiirendavad rakendusi kiiremini ja tõhusamalt kui kunagi varem. Nende standardvarustuses on eksklusiivne MSI intelligentne tehnoloogia, mis suudab pakkuda täiesti uusi tehisintellekti funktsioone, viies automaatse häälestamise täiesti uuele tasemele.

LÕBETULT POLEERITUD LIIKUMID
Kogege iga tegevust elavalt terava ja sujuva 144 Hz IPS-taseme ekraaniga.

VALGUSTAGE MÄNGUSTIILIGA
Cyborg 15 AI on varustatud 4-tsoonilise RGB-klaviatuuriga, millel on kergendatud WASD ja spetsiaalselt disainitud klahvikorgid. Nautige värvilist valgust, mis särab nagu impulssenergia, pakkudes teile kaasahaaravat ja stiilset mängukogemust!

JÄRGMISE PÕLVKONNA JAHUTUS JÄRGMISE PÕLVKONNA MÄNGUMISEKS
CPU & GPU Shared-Pipe disain võimaldab reaalajas soojuse hajumist CPU ja GPU vahel, et parandada tõhusust. Koos MSI eksklusiivse termomäärdega, mis tagab maksimaalse jõudluse ekstreemsetes mängudes.

KÕIK MUUD ASJAD, MIDA VAJAD
ERAKORRALINE juhtmevaba kogemus
Uusim Wi-Fi 6E pakub hämmastavat kiirust, säilitades samal ajal võrgu sujuva ja stabiilsena isegi siis, kui jagate võrku paljude kasutajatega.
AVA KÕIK POTENTSIAAL
DDR5 mälu toel saate oma sülearvutist võimsa jõudluse. Nautige veelgi kiiremat sagedust, suuremat võimsust ja paremat jõudlust.
PCIe Gen 4 salvestusruumi TUGI

PCIe 4.0 suurendab tõhusalt igapäevast töövoogu ning sellel on parem signaali usaldusväärsus, integratsioon ja ühendus, et parandada jõudlust.

AUDIO EUFOORIA
DTS pakub mängijatele kaasahaaravat ja täpset helipaigutust, andes teile konkurentsieelise.

HANKIGE KÕIK PUHVID
Eksklusiivne MSI keskus aitab teil oma MSI sülearvutit juhtida ja kohandada nii, nagu soovite.

LÕBETUS MÄNGUKOGEMUS
MSI APP Player, mis on välja töötatud eksklusiivses koostöös BlueStacksiga, pakub sujuvat mängukogemust mobiilsete mängude ja arvuti vahel.

TÄIELIK IO
·USB 3.2 Gen2 Type-C / DP
·USB 3.2 Gen1 Type-A x2
· RJ45
· DC-sisend
·HDMI™ 2.1 (4K@60Hz)
· Kombineeritud heli pesa
· Kensingtoni lukk


MSI Cyborg 15 AI A1VEK-019NL. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel Core Ultra 7, Protsessori mudel: 155H. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Arc Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 4050. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles