Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MSI CLUTCH GM20 ELITE optiline mänguhiir '6400 DPI optiline andur, 6 programmeeritavat nuppu, kahetsooniline RGB, ergonoomiline disain, OMRONi lüliti 20+ miljoni klõpsuga, reguleeritav kaal, punane LED'

  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid MSI
Kauba ID: 1772138
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MSI Clutch GM20 Elite mänguhiir on loodud teie iga liigutusega sammu pidama tänu tipptasemel PixArt PAW 3309 optilisele andurile kuni 6400 DPI-ga. Vastupidavad OMRONi lülitid, mis on hinnatud üle 20 miljoni klõpsu, hoiavad teid mängus ja kullatud USB-pistik tagab parima jõudluse, kui seda kõige rohkem vajate.

Kasutage RGB Mystic Lighti, et luua meeleolu miljonite värvide ja erinevate eelmääratletud efektide vahel. Teise võimalusena sünkroonige oma ülejäänud MSI RGB seadistusega. Kohandamine ei piirdu valgustusega, tänu MSI reguleeritavale kaalusüsteemile saavutate oma hiire raskuse täpselt. Draakoni skaala libisemisvastane tekstuur ja ergonoomiline disain pakuvad tugevat haaret ja ülimat mugavust pikkade mängusessioonide ajal.


KIIRE JA TÄPNE OPTILINE ANDUR
Tipptasemel PixArt PAW 3309 optiline andur kuni 6400 DPI-ga suudab teie iga liigutusega sammu pidada.

RGB MÜSTILINE VALGUS
Määrake meeleolu miljonite värvide ja erinevate eelmääratletud efektidega või sünkroonige see oma ülejäänud RGB seadistusega.

VASTUPIDAV EHITUSE KVALITEET
Nautige pikki aastaid mängimist OMRONi lülititega, mille arv on üle 20 miljoni klõpsu, ja kullatud USB-pistikuga.

REGULEERITAV KAALUSÜSTEEM
Reguleeritava kaalusüsteemi abil saavutate oma hiire raskuse täpselt.

ERGONOOMILINE DISAIN
Paremakäeline ergonoomiline disain ja draakoni ulatusega libisemisvastane tekstuur ei taga mitte ainult mängijatele paremat haaret, vaid pakuvad ka paremat mugavust nende pikkade intensiivsete mänguseansside ajal.

Pühendatud DPI LÜLITI LÄBEL
Kui DPI-lüliti klõpsas, pakub GM20 Elite tsükli muutmist viie DPI-eelseadistusega. Saate oma täpsust kiiresti reguleerida vaid ühe nupuga.

GM20 ELITE FUNKTSIOONID
- Vasak nupp
- Parem nupp
- Kerimisratas
- DPI lüliti
- 1. külgnupp (vaikimisi: järgmine leht)
- 2. külgnupp (vaikimisi: eelmine leht)
- Libisemisvastane külgkäepide
- MSI Dragon LEDMSI CLUTCH GM20 ELITE optiline mänguhiir '6400 DPI optiline andur, 6 programmeeritavat nuppu, kahetsooniline RGB, ergonoomiline disain, OMRONi lüliti 20+ miljoni klõpsuga, reguleeritav kaal, punane LED'. Vormitegur: parempoolne. Liikumise tuvastamise tehnoloogia: Optiline, Seadme liides: USB Type-A, Liikumise eraldusvõime: 6400 DPI, Nuppude tüüp: Vajutatud nupud, Nuppude kogus: 6, Kerimise tüüp: Ratas. Valgustuse värv: Multi. Toiteallikas: kaabel. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles