Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MP-130 DJI SkyPort kõlar, megafon DJI Matrice droonidele

MP-130 DJI SkyPort kõlar, megafon DJI Matrice droonidele
Laos
  • 2,204.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 735 €
Kaubamärgid Chengzhi
Kauba ID: 1455318
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõlar, megafon DJI SkyPort MP-130 DJI Matrice droonidele

Megaphone MP130 droonidele töötab DJI Payload SDK-l. See koosneb rakendusest MEGAPHONE täielikuks lennujuhtimiseks ja standardse DJI SKYPORT liidesega megafonist. Rakendus kasutab andmeedastuseks DJI Lightbridge süsteemi, seega ei kasuta see traditsioonilist raadiosaatja arhitektuuri, mida kasutatakse teistes droonidele paigaldatud megafonides. See on revolutsiooniline heliedastusseade, millel on palju täiustusi, nagu kasutusmugavus, selge heli, suur helitugevus, juhtimine ja pikamaaedastus, samuti väike suurus ja ilus disain.

8Lukas/MP130/MP130_-05_1

Usaldusväärne heli

Traditsioonilised UAV-megafonid kasutavad tavaliselt maapealset saatjat. Hääleedastuse ajal mõjutavad Megaphone'i heliväljundi selgust kasutaja hääldus ja õhuvool, samuti tuul ja ümbritsev müra. Lennuki vastuvõtumooduli raadioedastusvõimsus ületab tavaliselt 5W, mis võib väga kergesti droonile vastuvõetavat signaali segada, mõjutades selle juhtimist ja ohustades isegi lennuohutust. DJI Lightbridge'i kasutades väldib MP130 neid probleeme täielikult ja pakub selget heli isegi mürarikkas keskkonnas. DJI Lightbridge teeb sellest kõige usaldusväärsema ja pikamaa ülekandesüsteemi.

8Lukash/MP130/MP-1301

Redigeeritav

MP130 droonikõlar töötati välja DJI Payload SDK põhjal. Tänu sellele on see integreeritud droonidega DJI Matrice 200. See süsteem võimaldab kiiresti redigeerida MEGAFON äpis teksti ja redigeerida varasemaid salvestisi, saata need õhus olevale droonile, teisendada andmed automaatselt arvutipõhiseks sünteetiliseks hääleks ning kohe mängima hakata. Kasutaja saab valida erinevate mees- ja naishäälte hulgast, et pakkuda paremaid tulemusi hoiatuste, sõnumite või kommentaaride jaoks. Kuna edastatud sõnum sisestatakse esmalt tekstina, saab kasutaja seda eelnevalt kontrollida või juhendajale näidata, vältides nii vigu nagu sobimatu sõnavara.

8Lukash/MP130/MP-1302

Tagasi salvestatud juurde

MP130 kõlar toetab TF-mälukaarte, nii et MEGAPHONE APP suudab sujuvalt taasesitada varem TF-kaardile salvestatud helifaile, näiteks erinevat tüüpi häireid ja häireid, eelsalvestatud sõnumeid jne. Eelsalvestatud helifaile saab taasesitada. samaaegselt sünteetilise häälega, nii et saate näiteks mängida politsei hoiatust koos samaaegse häireheliga taustal.

8Lukash/MP130/MP-1303

Iga ilmaga

Digitaalne kõnesüsteem MP130 on varustatud asendikontrolli funktsiooniga, mille maksimaalne asendijuhtimine on kuni 90 kraadi. Kasutades DJI Cendence Control kaamera nuppu, saame reguleerida megafoni suunda, et edastada konkreetsetele sihtrühmadele selgeid sõnumeid. Sellel on sama IP43 reiting nagu Matrice 200 droonidel, seega saab seda kasutada karmides ilmastikutingimustes.

Kaasas

  • Megafon MP130
  • Juhtum
  • Hääljuhtimise klahv
Toote nimi Droonide digitaalne heliedastussüsteem (tüüp: PSDK)
Mudel MP130
Kaal <550 g
Suurus 140 mm * 140 mm * 125 mm
Hinnatud jõud <35 W
Positsiooni juhtimine 0-90°, isereguleeruv
Helirõhk 1 m kaugusel >125 dB
Heli formaat MP3
Toetatud süsteemid Android 5.0 ja uuemad
Liides DJI SKYPORT
Heli edastusulatus >300 m
Kontrolli kaugust 5 km
Funktsioonid TTS – tekst kõneks (inglise keeles) Salvestiste taasesitus microSD-kaardilt Häälkäskluste salvestamine ja taasesitus
Teine Toetab tekstist kõneks teisendamist

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles