Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MOZA TSW Truck Wheel Black Rool PC

  • 332.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 111 €
Kaubamärgid MOZA
Kauba ID: 1877729
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Avastage MOZA TSW veoautoratas, mis on loodud enneolematuks veoauto simulatsioonikogemuseks. Klassikalise nelja kodaraga disaini ja standardse 400 mm läbimõõduga ratas toob teie kätesse veoki juhtimise autentsuse. Käsitsi õmmeldud mikrokiudnahasse mähitud velg pakub segu mugavusest ja haardumisest, samas kui kosmosesõidukiklassi alumiiniumraam tagab pikaajalise vastupidavuse. See on varustatud kohandatavate RGB-nuppude ja LED-tuledega, mis võimaldab ulatuslikku isikupärastamist. Ühilduvus kõigi MOZA alustega, aga ka universaalse adapteri kaudu muude tootjate süsteemidega, tagab sujuva sobitumise mis tahes seadistusse. Tugevast teraskonstruktsioonist ja mitmekülgsetest reguleerimisvõimalustest täiustatud MOZA TSW Truck Wheel on kindel valik simulatsioonihuvilistele, kes otsivad sügavust, funktsionaalsust ja kaasahaaravat sõidukogemust.

Standardne 400 mm veoauto ratas
Maailma esimene veoautode simulaatorite jaoks kohandatud rool, millel on populaarne nelja kodaraga disain, mis ühendab moodsa, kuid klassikalise välimuse kroomitud aktsentidega ning kasutab tavalist 400 mm läbimõõtu, mida leidub tõelistes veoautode roolides.

Mikrokiudnahast koos
Käsitsi õmblemine
Rooli velg on valmistatud perforeeritud ja tekstureeritud mikrokiudnahast, pakkudes nii rohket hõõrdumist kui ka õrna pehme tekstuuriga tunnet.

Lennundusklassi
Alumiiniumisulamist raam
Rooli sisemine raam on valmistatud tugevast 4 mm paksusest kosmosesõiduki alumiiniumsulamist, mis tagab tugeva vastupidavuse.

RGB taustvalgustusega nupud
Varustatud 14 realistliku kujuga lühikese reisinupuga, mis pakuvad teravat ja täpset tagasisidet. RGB-taustvalgus pakub kohandatavat 16,7 miljoni värvipaletti. Nupuikoonid on kohandatud reaalsete veoautode stsenaariumide jaoks ja isikupärastamist saab kaasasolevate kleebiste abil veelgi täiustada.

Kohandatav RPM LED-valgusti
Sellel on 10 eredat LED-valgustit, millest igaüks suudab kuvada 16,7 miljonit värvi.

Täisalumiiniumist kiirkinnitus
Rool ja alus kasutavad MOZA kohandatud kiirkinnitussüsteemi, mis ühildub kõigi MOZA alustega. Kiirvabastus on täielikult valmistatud kosmosesõiduki alumiiniumist ja võimaldab rattaid kiiresti sekunditega vahetada.

Avatud ökosüsteem
Seda saab MOZA universaalse adapteri kaudu otse arvutiga ühendada, muutes selle ühilduvaks kolmandate osapoolte baasidega väljaspool MOZA ökosüsteemi, tutvustades MOZA avatud ja kaasavat ökosüsteemi filosoofiat.

Juhtmevaba ja juhtiv libisemisrõngas
Roolisuhtlus toetab nii juhtmevaba kui ka juhtiva libisemisrõnga režiimi, mis tähendab täielikku ühilduvust kõigi MOZA alustega.

Pöidlad ja juhtkangid
Kaks tekstureeritud pindadega alumiiniumist pöidlaratast pakuvad mugavaks kasutamiseks suurepärast kombatavat tagasisidet. Kaks üliõhukest juhtkangi võivad toimida kui D-padjad ja nende lame disain aitab vältida juhuslikke puudutusi intensiivse kasutamise ajal.

MOZA Pit House tarkvara
Pit House'i rooliratta juhtimislehel on kasutajasõbralik liides, mis võimaldab testida oma ratta funktsionaalsust, reguleerida topeltsiduriga labade režiimi sätteid ning valida nupu ja juhtkangi režiimide vahel. Samuti saate kohandada käiguvahetuse näidiku tule värvi, heledust ja ajastust ning reguleerida nuppude värve.

Kannatas miljoneid katseid
Kõik nupud ja rattaraam on läbinud kuni miljon ranget testitsüklit, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetset kasutuskogemust.

Veoauto ratta klamber (valikuline)
Kõrgtugevast terasest konstruktsioon
Valmistatud üleni 4–6 mm paksusest ülitugevast terasest, tagades võrreldamatu tugevuse ja vastupidavuse pikaajaliseks tööks.

Mitmekülgne nurga reguleerimine
Nautige nurga reguleerimist vahemikus 0 kuni 75 kraadi, hõlbustades rooliratta nurga ja kõrguse pingutuseta kohandamist. Ideaalne erinevate sõidustsenaariumide jaoks, nagu veoauto simulatsioon, farmi simulatsioon ja sim-ralli, pakkudes mugavat ja autentselt kaasahaaravat sõidukogemust.

Paindlikud paigaldusvalikud
Lihtne paigaldada kas 3–70 mm paksuse lauaarvuti külge või alumiiniumprofiilidele kinnitades, pakkudes paindlikke paigalduslahendusi, mis on kohandatud teie seadistuste eelistustele.

Veoauto ratas MOZA TSW. Seadme tüüp: Rool, Toetatud mänguplatvormid: PC. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita. Toote värv: Must, Korpuse materjal: Alumiinium, Kunstnahk, Polümeer. Toiteallikas: kaabel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles