Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Motospeed K87S mehaaniline mänguklaviatuur RGB (valge)

Motospeed K87S mehaaniline mänguklaviatuur RGB (valge)
Pole laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Motospeed
Kauba ID: 1536985
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mehaaniline klaviatuur Motospeed K87S RGB

Motospeed K87S klaviatuur loodi mängijate vajadusi silmas pidades. Tänu ergonoomilisele disainile pakub see äärmiselt mugavat ja pingevaba kasutamist. Punased lülitid pakuvad võrratut sujuvust ja on kasulikud nii mängimiseks kui ka tippimiseks. Lisaks annab värviline valgustus seadmele mängulise iseloomu.

Usaldusväärne jõudlus

Nautige kiiret mängu ja saavutage rekordeid – Motospeed annab teile meelerahu, et iga klahvivajutus salvestatakse usaldusväärselt. K87S toetab mitme klahviga ümberpööramist, nii et saate enesekindlalt sooritada ka kõige keerukamaid klahvikombinatsioone. Samuti saate Windowsi klahvi lukustada, et vältida juhuslikku vajutamist mängimise ajal.

Professionaalsus ja lihtsus

Taustvalgustusega klaviatuur ei näe mitte ainult suurepärane välja, vaid muudab ka arvuti kasutamise lihtsamaks. K87S on loodud spetsiaalselt mängijatele ja kontoritöötajatele. Samuti saate selle välimust oma maitse järgi kohandada! Motospeed võimaldab valida 14 valgustusrežiimi vahel – nende seadistamiseks vajutage lihtsalt FN+INS.

Muljetavaldav võtme vastupidavus

Motospeediga saate töötada või mängida nii palju kui soovite – K87S klaviatuur ei vea teid alt! Võtme eluiga on kuni 50 miljonit klahvivajutust. See tugev ja vastupidav seade teenib teid palju aastaid. Ja see näeb tõesti hea välja – originaal läbipaistev kate pakub veelgi huvitavamaid RGB-efekte.

Mängijate ja töötajate mugavuse tagamiseks

OUTEMU Blue vastupidavad lülitid pakuvad võrratut sujuvust ja kiirust – olenemata sellest, kas mängite oma lemmikmängu või töötate. Lisaks on lisavarustus varustatud 12 funktsiooniklahviga, mistõttu ei pea taustvalgustuse sisselülitamiseks ega meili avamiseks arvutist seadeid otsima. K87S-i nupud on puudutamisel meeldivad ja neid on lihtne vajutada.

Bränd Motospeed
Mudel K87S
Tüüp Mehaaniline
Värv valge
Ühendus Ühendatud
Materjal ABS, alumiiniumisulam
Võtmeelu 50 miljonit vaatamist
Võtmete arv 87
Taustvalgus RGB
Tööpinge 5V DC
Töövool 500 mA
Mõõtmed 351x117x34 mm
Kaal 752 g
Lülitid OUTEMU sinine
Liides USB
Ühilduvus Windows XP/7/8/10/IBM
Teine Toimumisvastane funktsioon, 14 taustvalgustuse režiimi, kohandatavad taustvalgustuse režiimid, 8 taustavalgustuse värvi, 12 funktsiooniklahvi, WIN-lukk, N-klahvi ümberpööramine
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid - Outemu Blue
Taustvalgus RGB
Ühendus Ühendatud
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles