Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Motospeed K82 RGB mehaaniline klaviatuur (valge)

Motospeed K82 RGB mehaaniline klaviatuur (valge)
Pole laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Motospeed
Kauba ID: 1457120
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mehaaniline klaviatuur Motospeed K82

Motospeed K82 on ilma numbriklahvideta klaviatuur. Selle väike suurus suurendab selle teisaldatavust, nii et saate selle kõikjale kaasa võtta. Lisaks võtab see laual vähem ruumi, pakkudes rohkem ruumi mugavaks mängimiseks. Kohandatav RGB-valgustus loob fantastilise mängukogemuse, samas kui Windowsi klahvilukk aitab vältida juhuslikke klahvivajutusi ja soovimatuid mängukatkestusi.

Kaasaegne disain

Motospeed K82 klaviatuur on tänu oma kaasaegsele disainile iga lauaarvuti tipphetk. See e-spordimängijat meenutav ajatu seade ei üllata mitte ainult oma funktsionaalsusega, vaid ka ainulaadse stiilse disainiga. Mängude LED-taustvalgustus annab teile täieliku kontrolli klahvide üle isegi täielikus pimeduses. Valige 14 efekti hulgast ja nautige mitte ainult funktsionaalseid, vaid ka visuaalseid eeliseid.

Vastupidavus

Outemu Red mehaaniliste lülitite eluiga on 50 miljonit klõpsu, mistõttu on need äärmiselt vastupidavad. Ärge muretsege, et teie klaviatuur saab intensiivse mängimise ajal kahjustada – see vastupidav seade kestab teid aastaid. Nende reageerimisaeg on ülikiire, mis tagab sulle paremad tulemused, eriti võrgumängudes.

Rohkem võimalusi

Klaviatuur on varustatud 12 funktsiooniklahviga. Saate reguleerida helitugevust, minna võrku, muuta lugusid ja palju muud. Kas te ei soovi mängu kogemata välja lülitada, kui seda kõige vähem ootate? Lukustage Windowsi klahv ja ärge muretsege millegi pärast.

Komplekt sisaldab:

  • Klaviatuur
  • USB-kaabel
  • Võti eemaldamiseks
  • Kasutusjuhend
Tootja Motospeed
Mudel K82
Tüüp Mehaaniline
Värv Valge
Ühendus Ühendatud
Liides USB
Võtmete arv 87
Lülitid Outemu punane
Võtmeelu 50 miljonit klahvivajutust
Taustvalgus RGB
Tööpinge 5V DC
Töövool 500 mA
Materjal ABS, alumiiniumisulam
Kaal 617 g
Mõõtmed 350 x 134 x 37 mm
Ühilduvus Windows XP/7/8/10
Teine Toimumisvastane funktsioon, 14 taustvalgustuse režiimi, kohandatavad taustvalgustuse režiimid, 12 funktsiooniklahvi, WIN-lukk, N-klahvi ümberminek, 8 taustavalgustuse värviversiooni
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid - Outemu Red
Taustvalgus RGB
Ühendus Ühendatud
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles